Dupa cateva saptamani de relatie, au aflat ca vor deveni parinti. Viata ca-n telenovele pentru Claudia Patrascanu

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 25 sep 2020, 16:30

Claudia si Gabi Badalau s-au indragostit cu adevarat abia in momentul in care a venit pe lume copilul lor. Asta da poveste!

A cautat iubirea mult timp, iar familia pe care si-o dorea cu ardoare intarzia sa apara, numai ca, asa cum ii place sa creada, Dumnezeu a avut alte planuri pentru Claudia Patrascanu. Nici bine nu se indragostise de Gabi Badalau, fostul iubit al Ramonei Gabor, ca a si aflat ca este insarcinata. Aveau doar 3 saptamani de relatie si i-a luat pe amandoi prin surprindere.

Nici nu a contat diferenta de varsta dintre ei doi.

Claudia e cu 7 ani mai mare decat Gabi.

Dupa ce au facut cununia civila, odata cu botezul baietelului, Claudia si Gabi pregatesc si marea nunta din 2016. Acum, Gabriel Badalau Jr. este mandria lor, iar postura de mamica ii vine foarte bine Claudiei. Ba, mai mult, tatal este extrem de implicat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu

uita sa acorde timp si relatiei lor, asa ca, in vacanta in Spania, din care tocmai s-au intors, au plecat fara baietelul lor. Claudia Patrascanu a fost mereu o femeie cu forme insa, acum, bruneta este mai slaba ca niciodata. Isi pregateste si intoarcerea in muzica.

##VIDEO142547##

 

Taguri: