„După câteva zile de febră”. Probleme de sănătate pentru Andreea Mantea! Cum se simte acum prezentatoarea de la „Casa Iubirii”

Autor: Diana Ghita

Cu ce simptome s-a confruntat Andreea Mantea 

Sursa: Instagram Andreea Mantea

Frumoasa prezentatoare de la emisiunea „Casa iubirii” este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde împărtășește diverse experiențe cu fanii săi.

Andreea Mantea are o comunitate impresionantă de fani pe Instagram, pe care îi ține la curent cu tot ceea ce face, împărtășindu-le atât lucrurile bune, cât și lucrurile rele care i se întâmplă.

Cum se simte Andreea Mantea

Vedeta este foarte atașată de urmăritorii ei, de aceea împarte cu ei diversele momente prin care trece. Recent, aceasta s-a îmbolnăvit de gripă, care a venit la pachet cu multiple simptome care nu i-au dat pace brunetei timp de câteva zile.

Andreea a povestit totul prin intermediul unei postări pe pagina ei personală de Instagram, în care a transmis că, după ce s-a chinuit cu fel și fel de simptome, simte că, în sfârșit, începe să-și revină.

„După câteva zile de febră, dureri și alte stări cauzate de toate gripele, virozele si virușii existenți pe acest pământ, am prins puțină speranță (0,001%) și simt că o sa fiu bine în sfârșit!”, a

scris prezentatoarea TV în postare.

Citește și: Andreea Mantea nu-și mai tratează boala autoimună! Decizia luată de vedetă: „Mă las în mâna Divinității”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe lângă acest mesaj, vedeta a urcat mai multe poze cu ea, dorind să le arate internauților că starea ei începe să se îmbunătățească și asigurându-i că nu există motive de îngrijorare. Ba mai mult, Andreea Mantea le-a transmis energia ei celor din online, care sunt impresionați de modul în care poate depăși orice moment dificil.

„Motivul fiecărui zâmbet de al meu sunteți dumneavoastră. Efectiv aveți o stare pozitivă care se transmite fiecărui om.

(...) Sunteți cea mai puternică ființă!!!! Nu am cuvinte să vă descriu, să știți că suntem alături de dumneavoastră”, i-a transmis Andreei o urmăritoare.

Cum reușește Andreea Mantea să se vindece

Nici ceilalți fani nu au întârziat din a-i transmite gânduri bune prezentatoarei, dorindu-i să se însănătoșească cât mai repede: „ Însănătoșire grabnică, OM MINUNAT!(...) O să fii din ce în ce mai bine! Sunt convins! Te îmbrățișez cu drag!/ Multă sănătate!/ Îți doresc sănătate maximă”.

Referitor la puterea care o ajută să treacă peste orice greutate, bruneta mărturisea, în cadrul unui interviu, faptul că totul pornește de la nivelul psihicului nostru, fiecare putând să-și influențeze starea printr-un simplu gând, care ajunge să se materializeze.

Citește și: Andreea Mantea, topită de dor! „M-am cocoțat lângă pervaz”. Pe cine așteaptă vedeta nerăbdătoare

„Chiar cred că oamenii pot vindeca absolut orice problemă.

Noi le ținem, noi nu vrem să le vindecăm. Știi care este vindecarea spermă? Fericirea. Un om fericit nu poate fi un om bolnav”, declara Andreea Mantea pentru Unica.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de AndreeaMantea (@andreeamantea)