După ce a absentat din mediul online și după ce a ajuns în spital, Vlăduța Lupău cere ajutorul fanilor ei: „Aș vrea să mă consult cu voi”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 21 dec 2022, 13:55

După ce a absentat din mediul online și după ce a ajuns în spital, Vlăduța Lupău cere ajutorul fanilor ei „Aș vrea să mă consult cu voi”

Sursa: Instagram

Vlăduța Lupău a dispărut, pentru câtva timp, din mediul online, la câteva zile după ce a ajuns la spital, iar fanii s-au îngrijorat imediat, neștiind ce se întâmplă cu aceasta.

Vlăduța Lupău a absentat câtva timp din mediul online, iar fanii ei i-au simțit lipsa, motiv pentru care i-au dat mai multe mesaje, pentru a se asigură că este bine. Artista le-a răspuns printr-un story și le-a dezvăluit și motivul absenței sale.

De ce a lipsit Vlăduța Lupău de pe Instagram

Vlăduța are un program încărcat, motiv pentru care este destul de mult pe drumuri.

Tocmai din acest motiv, cum prinde puțin timp liber, cum stă cu Iair, fiul ei.

„Sunt bine! Pentru că voi mă întrebați mereu, dacă nu postez câteva ore, « Ce faci, Vlăduța? Ești OK? ». Da, sunt OK, doar că, atunci când sunt acasă, aleg să petrec timp de calitate cu Iair. Ne jucăm, mai greu până adormim, când adormim, ne trezim, în fine.

Acum, mă pregătesc de baie. Vreau să stau în perioada asta în care stau acasă și în care nu mai am nimic de făcut, să facem niște întrebări-răspunsuri cu voi și să mă ajutați și voi, să îmi dați niște sfaturi, să ne consultăm, să vă zic ce fac eu pentru Iair, ce folosesc pentru el, să ne consultăm așa, un pic, și, mai ales, cu somnul poate mă ajutați”, a spus Vlăduța pe contul eu de Instagram.

Citește și: Momente de cumpănă pentru Vlăduță Lupău! Artista, internată la Spitalul de Boli Infectionase din Cluj, și-a anulat spectacolele

Ulterior, artista le-a împărtășit fanilor ei din mediul online câteva lucruri care țin de rutina lui Iair, care va împlini, la începutul lunii ianuarie, cinci luni.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Într-o serie de întrebări-răspunsuri, Vlăduța le-a întrebat pe mămicile din lista ei de urmăritori câteva lucruri despre bebeluși și a răspuns și ea propriilor întrebări.

Ce păreri a cerut soția lui Adi Rus în mediul online

La întrebarea legată de cum adoarme copilul, Vlăduța a spus că fiul ei, Iair, adoarme doar în brațe și doar dacă este legănat, iar baie îi face de două/trei ori pe săptămână, dar și de fiecare dată când îi schimbă pampersul.

Să fii mamă este foarte frumos, dar și dificil, mai ales în primii ani, atunci când părinții nu mai reușesc să doarmă atât de mult pe cât o făceau înainte.

Nu de puține ori, Vlăduța a spus că este foarte obosită, deoarece orele de somn ale ei s-au redus considerabil, iar, acum, a oferit și răspunsul concret: Iair se trezește noaptea de două sau de trei ori, pentru a mânca, dar are și nopți în care se trezește de mai multe ori.

Citește și: Vlăduța Lupău și Iair, fiul ei, au ajuns la medic. Ce a spus artista, la ieșirea din clinica medicală

Mai mult decât atât, Iair și-a făcut și vaccinul și a făcut și el febră, doar că a trecut în primele 24 de ore, cu ajutorul unor medicamente. De asemenea, pe lângă aceste întrebări, la care Vlăduța a răspuns atunci când le-a postat, artista și-a întrebat mămicile din listă cine le ajută în creșterea micuților lor, alături de ea fiind soțul ei, în orice moment din zi și din noapte.