Dupa ce a ajuns la 120 de kilograme, a tinut o dieta drastica si a reusit sa slabeasca , insa ii atarnau pielie pe ea! Ingrozit, tatal i-a dat 25.000 de euro pentru operatii estetice iar acum arata de nerecunoscut! Cum arata fata acum

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 14:52

Hayleigh, o americanca ce studiaza in Irlanda, a junsese sa bea cinci sticle de 2L de bauturi carbogazoase in fiecare zi.

 

La 23 de ani, Hayleigh a luat decizia sa isi schimbe viata, apeland la o operatie de misorare a stomacului, completata de multe exercitii fizice. Stradania ei a functionat doar partial, pentru ca pielea ei arata foarte inestetic dupa slabire, mai ales in zona bratelor, a picioarelor si a stomacului.
Ca rasplata pentru reusita fetei sale, tatal ei a fost de acord sa plateasca pentru indepartarea pielii in exces si pentru remodelarea sanilor tinerei.
In total, 4,5 kilograme de piele au fost indepartate.
"Sunt mandru ca si-a propus un tel atat de important, pentru care a avut nevoie de dedicare si disciplina. Mi-am dorit sa duca la capat transforamrea", a marturisit barbatul. "Cu siguranta, acum are oportunitati care inainte ii erau inaccesibile. Mereu a fost frumoasa, dar acum a fost rugata sa lucreze ca model", a adaugat tatal, madru.

La 23 de ani, Hayleigh a luat decizia sa isi schimbe viata, apeland la o operatie de misorare a stomacului, completata de multe exercitii fizice.

Stradania ei a functionat doar partial, pentru ca pielea ei arata foarte inestetic dupa slabire, mai ales in zona bratelor, a picioarelor si a stomacului.

Ca rasplata pentru reusita fetei sale, tatal ei a fost de acord sa plateasca pentru indepartarea pielii in exces si pentru remodelarea sanilor tinerei. In total, 4,5 kilograme de piele au fost indepartate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Sunt

mandru ca si-a propus un tel atat de important, pentru care a avut nevoie de dedicare si disciplina. Mi-am dorit sa duca la capat transforamrea", a marturisit barbatul. "Cu siguranta, acum are oportunitati care inainte ii erau inaccesibile. Mereu a fost frumoasa, dar acum a fost rugata sa lucreze ca model", a adaugat tatal, mandru.