După ce a băgat-o în comă pe Dana Roba, Daniel Balaciu a amenințat că își ia viața: „A amenințat poliția din Timișoara”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 08 aug 2023, 12:59

Daniel Balaciu a avut un moment de slăbiciune și a sunat la 112, chemând o ambulanță pentru Dana Roba, după ce a lăsat-o într-o baltă de sânge ore întregi, însă, după ce a ajuns în spatele gratiilor, fiind arestat preventiv, a amenințat că se va sinucide.

La începutul lunii iunie, Dana Roba a fost la doar un pas de a-și pierde viața, după ce Daniel Balaciu, fostul ei soț, a bătut-o și a lovit-o în cap, de mai multe ori, cu un ciocan. După ce a ajuns în spatele gratiilor și a conștientizat ce avea să i se întâmple, a amenințat că se omoară.

Daniel Balaciu a amenințat că se sinucide, după ce bătut-o pe Dana Roba

După două zile de când a fost arestat, Daniel Balaciu a amenințat că se va sinucide, deoarece, susține Dana Roba, codițiile în care trebuia să trăiască nu erau deloc acelea cu care el era obișnuit. 

De asemenea, Dana Roba a mai precizat că nu este de acord ca Daniel Balaciu să primească doar 15 ani de închisoare, deoarece pedeapsa este prea mică pentru ceea ce el a făcut.

El, după două zile de arest, a amenințat poliția din Timișoara că vrea să se sinucidă. Acasă, de la lux, de la apartament de lux, să pleci în 2 metri pătrați, cred că e cam greu. Dar atunci a realizat, când a ajuns la ghenă.

Citește și: „Decât să te știu divorțată, mai bine în sicriu”. Ce îi spunea Daniel Balaciu Danei Roba, în timp ce o lovea cu ciocanul, în cap. Fetele lor au asistat la toate cele întâmplate

(...) El trebuie să plătească exact așa cum spune judecătorul. Eu zic că 15 ani cel puțin de închisoare, pentru că este tentativă de omor cu premeditare și asta este legea în România, deși eu consider că în România legile sunt prea ușoare pentru faptele astea.  Ar fi trebuit să stea în închisoare pe viață”, a spus Dana Roba, în cadrul emisiunii „În Oglindă”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cum s-au cunoscut Dana Roba și Daniel Balaciu

Dana Roba și Daniel Balaciu s-au cunoscut la biserică, prin intermediul unui prieten comun. La început, cei doi se înțelegeau foarte bine, iar singurele mici certuri pe care le aveau se încheiat la fel de repede pe cât începeau.

Ne-a făcut cineva cunoștință.  Cineva de la biserică ne-a făcut cunoștință, un prieten comun. Ne-am întâlnit, mi-a olăcut de el foarte mult, că pe omul ăsta l-am luat din dragoste, nu l-am luat din interes. Eram doi oamen nu bogați.  Eu, o femeie muncitoare, el, mai puțin muncitor, pentru că arbitru de football și spunea că lui nu îi place să facă altceva(...)

Niciodată nu ne culcam certați, ne împăcam ușor. 

Prima amenințare cu «o să îți iau viața, o să te omor» a fost când eu am zis că vreu să îmi dezleg trompele”, a mai povestit aceasta.

Citește și: Exclusiv! Ce sumă de bani cere Dana Roba ca daune morale și materiale de la fostul soț, în instanță: „După operația la cap am rămas cu niște traume”

Întrebată dacă îl va putea ierta vreodată pentru ceea ce a făcut, Dana Roba nu a putut da un răspuns:  Nu știu cum să explic, eu nu țin ură, dar trebuie să-și plătească pedeapsa, trebuie să-și plătească fapta. Nu voi mai fi niciodată căsătoriți, dacă asta vrei să auzi. Nu știu, acum nu pot să răspund la întrebarea asta, îmi pare foarte rău (n. red. dacă l-ar ierta sau nu)”.