După ce a făcut-o să plângă în hohote, Sorin a invitat-o pe Bianca în camera roșie. Ce a urmat l-a lăsat mască pe Adrian

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 25 iul 2022, 16:01

După cearta iscată între Sorin și Bianca, a venit momentul ca cei doi să stea față în față. Ce și-au spus în camera roșie? Adrian a ascultat întreaga conversație.

După tensiunile de ieri dintre Bianca și Sorin, astăzi a venit momentul ca Adrian să i-a parte la conversația pe care cei doi au avut-o în camera roșie. Adrian și-ar fi dorit să audă mai mult din discuția lor, fiind un pic dezorientat.

Bianca și Sorin și-au reglat conturile în camera roșie

A venit momentul ca Bianca și Sorin să fie față în față. Cei doi au mers în camera roșie și au încercat să-și regleze conturile.

Sorin a încercat să se scuze și să-i explice cum au stat de fapt lucrurile. Adrian a auzit discuția lor, iar după față nu prea i-a picat bine.

Sorin: Vreau să te întreb de ce te superi așa de repede și de ce te enervezi atât de repede? Mie mi se pare că te superi prea repede.

Bianca: Tu spui referitor la tine sau în general?

Sorin: În general. De ce tinzi să te superi?

Bianca: Păi, mie mi s-a părut că mama mea a explicat foarte bine situațiile, spunând că sunt o persoană emotivă care chiar intră în diferite teme în modul său, adică, pot să mă uit la un film și chiar să simt asta. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Sorin: Eu mă refer în general. Îți dai seama că ești abia la început de relație, ești de puțin timp în casă, îți dai seama că tensiunile vor crește, relația voastră odată ce va avansa sau poate intra o fată chitit pe Adrian, tu trebuie să te calmezi un pic. 

Bianca: Sorin, ideea este că nu vreau să ascund nimic din mine, ceea ce se vede aici poate este puțin față de ceea ce se vede afară.

Citeste si: Bianca, decizie radicală în privința lui Adrian! „M-a făcut să dau pași înapoi acum” Concurenta se va întâlni cu Sorin în camera roșie! Aflați ce reacții se vor stârni în Casa iubirii, vineri, de la 10:00 și 15:00, la Kanal D!

Sorin: Fiecare ne dorim să evoluăm. Referitor la faza de ieri cu maică-ta o să-ți spun ce am înțeles eu. Ea a spus că Bianca este o persoană sensibilă pentru că la vârsta de patru ani ea a mers la o piesă de teatru și a început să plângă pentru că a înțeles piesa...Eu am spus că nu poți să fii neapărat la patru ani cum ești la 25 de ani.

Sorin și Bianca au discutat și au ajuns la un consens, acum rămâne de văzut cum concurenta își va împăca iubitul, după ce a auzit tot ce au discutat. În ultima perioadă, între Bianca și Adrian a început să se instaleze nesiguranța, astfel, fiecare dintre ei a început să facă câte un pas în spate.

Citeste si: Ce bărbat i-a pus capac Kingai de la Casa Iubirii! El îi împlinește concurentei cea mai bizară cerință de care toți bărbații fug

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?