Dupa ce a stat 2 ani in inchisoare, Brigitte Sfat vrea sa scape de trecutul necurat! Iata cum s-a schimbat de cand e iubita lui Ilie Nastase VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:54

Fost topmodel, vaduva la o varsta la care alte tinere abia isi pun pirostriile si, mai ales, milionara.

Vorbim despre Brigitte Sfat, care la doar 25 de ani s-a trezit fara barbat si nevoita sa conduca mai multe afaceri de milioane de dolari.

La aproape 27 de ani, Brigitte Sfat intrase in lumea mondena cu drepturi depline: castigase concursul Top Model Romania of the Year si pozase pentru cea mai cunoscuta revista destinata exclusiv barbatilor.

Tot pe atunci insa, cifrele de afaceri au inceput sa scada vertiginos iar Brigitte a fost condamnata la trei ani si jumatate de inchisoare, cu executare, pentru instigare la talharie si lipsire de libertate.


Victimele ei: doi barbati care au fost sechestrati si batuti, pentru ca ii datorau 5.000 de euro. A iesit insa mai devreme din inchisoare.

De aici inainte viitorul i-a suras! Brigitte l-a cunoscut pe Ilie Nastase. S-a indragostit pe loc de marele tenismen. A fost momentul in care diva s-a cumintit brusc.

Zambetele de pe fetele celor doi demonstrau si demonstreaza in continuare ca sunt extrem de fericiti impreuna, ca se iubesc si ca, inainte de toate, se respecta reciproc.


Dorind parca sa sublineze faptul ca, odata inceputa relatia cu Ilie Nastase, vrea sa se schimbe, Brigitte Sfat a trecut printr-o puternica schimbare de look.

Astfel, din blonda voluptoasa, desprinsa parca din revistele destinate barbatilor, s-a transformat peste noapte intr-o bruneta aratoasa, gata sa ia viata de la inceput.

Ba mai mult, la acea vreme, Brigitte si-a incheiat socotelile cu fostii colaboratori si a pus bazele unei noi afaceri: un salon de infrumusetare in centrul Timisoarei.


Iubita lui Ilie Nastase ar face orice sa scape de trecutul nu tocmai curat! Dupa ce a intrat in cercurile selecte ale marelui tenismen, Brigitte  a depus o cerere de reabilitare la Tribunalul Timis in speranta ca va scapa de cazier.