Dupa ce focul le-a mistuit casa, patru copii isi duc amaraciunea intr-o bucatarie. Au nevoie de ajutorul nostru

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:57

Casa le-a ars iar micutii isi fac temele in picioare.

De cand le-a ars casa, lacrimile nu li se mai usuca pe obraji. Sapte suflete se inghesuie intr-o bucatarie mica, dar sunt fericiti ca au ramas in viata.Nenorocirea s-a intamplat sambata. Atunci, parintii si doi dintre copii au plecat la o inmormantare. Mezinul si fata cea mare au ramas acasa si dormeau intr-una dintre camerele care s-au facut scrum. Din fericire s-au salvat in ultimul moment.

Au trait greu de cand se stiu, insa nu s-au plans niciodata.

Sapte oameni se gospodaresc din 1 000 de lei pe luna si trei dintre micuti merg la scoala si sunt premianti. Acum, micutii sunt nevoiti sa isi faca temele in picioare. Dar nu se lasa. Scoala este pe primul loc pentru ei. Nu a mai ramas nimic din agoniseala lor. O vecina le-a dat un pat si alti oameni cate o jucarie si caiete pentru copii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Parca

necazurile nu se mai opresc pentru familia Vasile. In urma cu trei luni, bunica micutilor a fost gasita moarta in casa. Singura speranta a micutilor este la oamenii cu suflet care ar putea sa faca ceva pentru ei.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.