Dupa ce i-a nascut sotia trei copii, a facut o operatie de vasectomie ca sa un o mai lase insarcinata inca o data. Ce a descoperit barbatul cand a observat ca femeia avea pofte ciudate si a inceput sa se ingrase

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 17:28

Tata a trei copii, Tim Brummel a considerat ca are familia completa si ca nu isi mai doreste alti copii.

Dupa operatia de vasectomie, Tim a observat ca sotia sa se comporta la fel ca atunci and era insarcinata: era obosita, avea pofte neobisnuite si era mai instabila emotional.

Pentru a afla daca banuielile sale sunt corecte, barbatul a modificat toaleta pentru ca femeia sa nu poata trage apa, apoi a folosit un test de sarcina pentru a afla daca e insarcinata. Testul a fost pozitiv.

Tim si-a adus aminte ca nu a mai mers la controlul post-operator in care trebuia sa afle daca operatia s-a incheiat cu succes.


Deoarece femeia nu stia ca e insarcinata, Tim i-a pregatit o surpriza pe care a si filmat-o in momentul in care citea biletul pe care scria: "daca ai crezut ca vei avea o viata plictisitoare, lasa grijile de-o parte, vei fi mamica a patru copii!"

Iata cum a reactionat femeia:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.