Dupa ce i s-a spus ani la rand ca e grasa si urata, Oana Roman a rabufnit! Ce decizie a luat: "Ma gandesc..."

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 26 nov 2018, 12:46

Oana Roman este una dintre cele mai populare vedete din showbiz-ul autohton.

Desi este apreciata de multi, are si foarte multi contestatari; de-a lungul anilor fiica lui Petre Roman a fost tinta multor ironii si injurii, cele mai multe dintre ele legate in special de aspectul ei fizic.

La un moment dat Oana Roman a avut o cadere psihica din cauza acestor rautati. In cele din urma a reusit sa isi invinga complexele fizice iar recent ea a postat un mesaj pe Facebook in care a vorbit despre agresiunile verbale la care a fost supusa:

"Toata viata am luptat impotriva complexelor pe care altii incercau sa le arunce asupra mea! De cand ma stiu am fost altfel si pt ca eram altfel m am simtit profund marginalizata.

"Mi s a spus ca nu sunt destul de buna, ca sunt doar fata lui tata, ca nu am nici un merit, ca nu sunt frumoasa, ca sunt grasa si cate si mai cate! Multi ani am crezut, apoi am inteles ca de fapt ceilalti proiectau asupra mea propriile lor frustrari.

"Eu nu eram gresita. Ei erau si sunt gresiti. Mi am vazut deci de drumul meu si am reusit. Am invatat sa ma iubesc pe mine pt ca altii sa ma poata iubi. 

"Ma gandesc sa va dau intalnire la un mic seminar in care sa incercam impreuna sa intelegem cum sa scapam de complexe pt a putea trai in armonie", a scris Oana Roman pe contul ei de Facebook.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.