Serialul turcesc „Doctorul minune” prezintă o poveste care ne dezvăluie nenumărate exemple de umanitate. Producția redă povestea de viață impresionantă a unui tânăr cu abilități ieșite din comun, care și-a petrecut copilăria și adolescența într-un sistem instituționalizat.
Inteligența uriașă a tânărului, dar și motivația incredibilă a acestuia s-au format și din cauza faptului că suferă de o tulburare de autism, „sindromul savantului”, care îl ajută să strălucească în orice context, dar care îl și aruncă în situații greu de controlat.
Citeste si: Care este, de fapt, numele comercial al serialului turcesc „Nehir”, transmis de Kanal D
Personajul principal Ali Vefa este jucat de un foarte talentat tânăr actor, Taner Ölmez, pe care publicul l-a mai putut urmări, la Kanal D, în serialul „Kösem”, în rolul lui Osman al II-lea, și în „Yaman”, în rolul lui Mert.
Serialul „Doctorul minune” poate fi urmărit de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12
Citește și: Cine poate să iasă la pensie cu 5 ani mai devreme? Află condiția care trebuie îndeplinită
După ce producție străină s-au inspirat producătorii serialului „Doctorul minune”
Citeste si: Primele imagini din spatele camerelor de filmat din serialul „Nehir”. VIDEO
Serialul turcesc „Doctorul minune” (Mucize Doktor) este o adaptare după serialul american „The Good Doctor” care, de asemenea, este inspirat după serialul coreean de dramă din 2013 „Un doctor strălucit”.
Cu toate acestea, din cauza stării sale atipice mentale și emoționale, intră în conflicte cu colegii și pacienții săi, care îl privesc ca pe un copil nesigur. În ciuda ajutorului din partea colegilor care îl înțelegeau, precum Cha Yoon-seo și Han Jin-wook, spitalul este o lume feroce, iar provocările cu care se confruntă devin tot mai mari când se îndrăgostește de Yoon-seo, o colegă medic de la spital.