Dupa ce s-a epilat pe picioare s-a spalat cu un burete pe piele. La cateva ore a inceput sa planga si a regretat amarnic! Uite ce ti se poate intampla daca faci asta! Putina lume stie

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 12:31

Probabil multi dintre voi obisnuiti sa utilizati la dus un burete pentru spalat.

Daca nu stiati, aflati ca acest lucru este foarte gresit! A experimentat-o pe pielea ei o tanara care, dupa ce s-a epilat pe picioare, s-a spalat cu un astfel de burete.

Doar ca, la scurt timp, o iritatie extrem de puternica i-a aparut pe piele. La inceput nu intelegea din ce cauza i s-a intamplat acest lucru, insa a aflat la doctor care a fost motivul.

Se pare ca buretii pentru spalat sunt adevarate bombe microbiene.

Umezeala pe care o retin face ca in interiorul lor sa se dezvolte adevarate culturi de microbi, mucegai si ciuperci.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In momentul in care utilizati asa ceva, toate aceste bacterii nocive se transfera pe pielea voastra.

Totul este cu atat mai rau in momentul in care buretele atinge zone sensibile, precum o rana sau o portiune a pielii usor iritata, din cauza lamei de ras.

Voi stiati acest lucru?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.