Dupa ce s-a intors din vacanta a observat ca o manca pielea capului foarte rau. La inceput nu a dat importanta, dar pana la urma s-a dus la un control. Cand a vazut ce are acolo medicul a ramas socat: "Dumnezeule, si-a facut cuib in capul tau!"

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 feb 2017, 16:14

Clipul de mai jos a devenit viral pe YouTube si a strans pana acum peste 7.3 milioane de vizualizari.

Totul a inceput dupa ce o tanara pe nume Vanessa s-a intors dintr-o vacanta de vis pe care a petrecut-o in Belize. La cateva zile dupa ce a revenit in tara natala ea a inceput sa aiba o serie de mancarimi suparatoare la nivelul scalpului.

La inceput nu le-a dat importanta, insa cand a observat ca acestea devin din ce in ce mai suparatoare, si-a spus ca trebuie sa mearga neaparat la un control.

Ce i-a gasit doctorul acolo este cu adevarat socant! Se pare ca o larva isi facuse practic cuib in capul ei, hranindu-se cu grasime si tesut. Practic Vanessa era mancata din interior.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din fericire, dupa o procedura simpla, vietatea a fost extrasa, iar acum

fata este in afara oricarui pericol. Iata imaginile, va avertizam ca sunt socante:

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.