După ce și-a cunoscut „iubirea vieții” în Paris, Rona Hartner a decis să rămână în Franța, pentru el: „El urca pe afară, noaptea”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 11 iun 2023, 14:06

Dumnezeu i-a îndeplinit o dorință și au ajuns să locuiască la doar câteva case unul de altul

Sursa: Captură Video

Rona Hartner s-a îndrăgostit, în Paris, nu doar de ceea ce reprezintă orașul, ci și de un băiat pe care l-a cunoscut acolo. Pentru a putea să aibă o relație cu el, aceasta a rămas în Franța, fără bani și cu o valiză extrem de mică.

Rona Hartner a fost invitată în cadrul emisiunii „Duet cu Alexandra”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, unde a vorbit despre momentul în care s-a îndrăgostit la prima vedere de cel pe care îl numește „bărbatul vieții” sale.

Rona Hartner l-a cunoscut pe „bărbatul vieții” sale la un spectacol

Rona Hartner s-a îndrăgostit iremediabil de un bărbat, chiar în timpul unui spectacol și, pentru el, a decis să rămână în Franța.

Deoarece nu avea unde să stea, Dumnezeu i-a îndeplinit o dorință și au ajuns să locuiască la doar câteva case unul de altul.

„Am plecat la o filmare și, acolo, l-am văzut pe bărbatul vieții mele, la o emisiune, față în față și am decis că rămân(...) Dragoste la prima vedere, o nebunie. Am rămas cu o valiză minusculă, cu trei haine în ea și cu două pixuri.

Adică, am rămas cu nimic, în Franța, de pe o zi pe alta, deoarece consumasem toți banii pe care îi luasem și l-am rugat pe Dumnezeu, m-am dus într-o biserică care era goală, m-am pus pe jos, ca o cruce, și i-am zis lui Dumnezeu « Dă-mi și mie un apartament gratis, la Paris, imediat, că m-am îndrăgostit de un băiat.

Nu știu unde locuiește, dar, te rog, în cartier la el».

Citește și: Dezvăluiri emoționante făcute de Rona Hartner, la “În oglindă”, pe theXclusive! “A fost o dezrădăcinare, dar trebuia să fie locul meu de exil în care mă regăsesc”

Eu nu cunoșteam Parisul decât cu taxiul, adică, eu nu știam să mă descurc. Și zic «Te rog frumos, dă-mi un apartament gratis, trei luni, până îmi intră banii de la alte filme, să pot să rămân».

Și, a doua zi, am avut un apartament gratis, pe strada perpendiculară cu iubitul meu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ne vedeam pe stradă, din greșeală, că, pe vremea aia, nu aveam nici telefon, nici nimic, ne vedeam din greșeală și era cea mai mișto iubire de dragoste. Urca, eu eram la etajul unu, el urca pe afară, noaptea, să vină, să mă vadă.

Deci, iubire din aia, ca în filme”, a povestit Rona.

După trei ani, Rona și iubitul ei s-au despărțit

Rona Hartner și iubitul ei s-au despărțit după trei ani,  deși păreau că sunt potriviți unul pentru celălalt. Cu toate acestea, artista își amintește cu drag de acele momente, spunând că povestea lor parcă a fost ruptă din filme.

„Am stat trei ani împreună, a greșit și el, am greșit și eu, în sensul că eu eram extrem de imatură (…). El era cel mai mare dansator de tango argentinian din lume și luase Oscar-ul. Eu îl pictam numai pe el, am făcut 300 de tablouri despre el.

Citește și: Exclusiv! Fiica Ronei Hartner, interzis la TikTok: "I l-am șters, este cel mai superficial. Toți imbecilii stau acolo și se martirizează"

Am scris poezii, am scris un metru de poezii pentru el. Scriam numai despre el (…) Am învățat engleză și spaniolă, scriind poezii pentru el”, a mai povestit aceasta.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?