După ce și-a topit acidul din buze, Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă injectare! Cum arată acum după ce a zis ca își dorește să fie cât mai naturală

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 23 feb 2024, 17:48

După ce și-a topit acidul din buze, Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă injectare! Cum arată acum după ce a zis ca își dorește să fie cât mai naturală

Sursa: Bianca Drăgușanu Instagram

Bianca Drăgușanu, una dintre cele mai cunoscute vedete din România, a făcut din nou pasul în cabinetul medicului estetician pentru a-și menține aspectul impecabil. La aproape 42 de ani, vedeta este recunoscută pentru deschiderea ei în ceea ce privește intervențiile estetice.

De data aceasta, Bianca a dezvăluit fanilor săi pe rețelele de socializare fiecare detaliu al celor două intervenții minore pe care le-a suferit la nivelul feței.

Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă injectare

Prima procedură a constat în injectarea acidului hialuronic în buze, având ca rezultat o amplificare discretă a conturului acestora. În același timp, vedeta a optat și pentru subțierea mentonului prin injectarea toxinei botulinice.

„Astăzi in cadrul clinicii am efectuat procedura de volumizare buze și subțierea mentonului cu toxina botulinică,” a precizat Bianca Drăgușanu în cadrul postării.

Vedeta a împărtășit cu fanii ei motivele din spatele acestor retușuri, exprimându-și dorința de a atinge perfecțiunea în ceea ce privește armonia feței sale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Bianca Drăgușanu a pățit-o la un salon de înfrumusețare! Cum s-au răzbunat coafezele pe ea, după ce a întârziat 3 ore

Bianca Drăgușanu își dorește un aspect cât mai natural al feței

În urmă cu ceva timp, Bianca Drăgușanu își topise acidul din buze, pe motivul că își dorește un aspect cât mai natural al feței.

„Am foarte mari emoții. Urmează să-mi fac o intervenție de lifting facial. Eu aș vrea să-mi repar toată fața. Fața mea a fost stricată, în primul rând, de forma buzelor pe care o am, pe care am injectat-o de peste 20 de ani, mult și prost. Echipa de doctori încearcă să repare’Am emoții. O să stau fără buze o perioadă foarte lungă și știu că o să fiu diferită.

Deci într-o săptămână n-o să mai am buze?”, spunea Bianca Drăgușanu pe rețelele sociale.

De asemenea, vedeta a recurs și la o operație de micșorare de sâni, care a avut loc în ianuarie.

„În ianuarie voi face o micșorare de sâni, în momentul de față consider că au devenit incomozi. Acum, da, cred că în ianuarie o să fac o micșorare, pentru că nu se mai poartă.

Nu mai este in, este out! Am început să înțeleg, de-a lungul timpului, că femeile care o duc înspre mai natural sunt mai frumoase. Întotdeauna naturalul va câștiga în fața superficialității, să spun. Dar micile ajustări de ajută, nasul, pomeții, buzele, dar făcute într-un fel în care să nu te dezavantajeze. Am mici chestii pe care consider că de-a lungul timpului le-am exagerat, dar nu le regret, pentru că mă uit la mine și încerc să le corectez, a povestit Bianca Drăgușanu, în urmă cu câteva luni.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.