Dupa ce va vedea Bahmu poza asta nu va mai exista cale de impacare! Uite cum a ajuns sa arate Prigoana la cateva luni dupa despartire!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:27

Silviu Prigoana s-a despartit de Adriana Bahmuteanu, iar acest lucru pare sa il fi afectat destul de mult. Daca la nivel emotional parlamentarul sta bine, in ceea ce priveste look-ul afisat, Prigoana este un dezastru.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/prig2-81ed323a4d5075ec04cf733d8d3a2590.jpgSilviu Prigoana s-a despartit de Adriana Bahmuteanu, iar acest lucru pare sa il fi afectat destul de mult. Daca la nivel emotional parlamentarul sta bine, in ceea ce priveste look-ul afisat, Prigoana este un dezastru.

Fostul candidat la Primaria Capitalei a postat o imagine pe reteaua de socializare Facebook in care arata mai degraba a "om al strazii" decat a parlamentar respectat. Cu o tinuta casual, cu basca, barba si ochelari, Silviu Prigoana este transformat in proportie de 90% dupa despartirea de sotie.


Totusi acest lucru nu i-a speriat pe fanii lui care il considera sexy in ciuda aspectului sau neingrijit. "Va prinde bine. Succes", a fost una din incurajarile primite de parlamentar pe Facebook.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.