Dupa divort, copilul! Barbati din showbiz care si-au dorit cu ardoare un bebelus

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:16

Ei si-au dorit cu ardoare sa aiba copii, dar ele au fost cam indecise, asa ca a urmat o ruptura. Asta ar fi fost unul dintre motivele pentru care relatia li s-a dus pe apa sambetei?

Toata lumea se astepta ca povestea de dragoste dintre Diana Dumitrescu si Ducu Ion sa fie cu final fericit, dar iata ca n-a fost sa fie. Asa, fara nicio explicatie, acum un an cei doi au anuntat ca se despart. Nici macar o luna nu a trecut de la divort ca Ducu a si sarit in bratele unei alte actrite, pe numele ei, Ioana Blaj. In prezent, ce credeti? A aflat ca va deveni tatic si este in culmea fericirii.

Un alt barbat celebru din showbiz care isi dorea mai mult ca orice pe lume un copil este Connect-R. El s-a iubit timp de cinci ani cu frumoasa Diana Georgescu. Desi s-au logodit, nu au ajuns la altar si nici nu au facut copii. Poate ca Diana nu era pregatita. S-au despartit, iar dupa numai cateva luni de la separare Connect-R a aflat ca visul lui cel mare urma sa se indeplineasca.

Misha, noua lui iubita, i-a daruit o fetita la inceputul acestui an. Botezul a avut loc, iar nunta este programata in luna iulie. Cat despre fosta, se aude ca Diana si-ar fi refacut viata alaturi de un nutritionist.

##VIDEO114251##

Pareau facuti unul pentru celalalt si Pepe chiar vroia sa aiba un copil cu Oana Zavoranu! S-au iubit nebuneste, insa n-au devenit parinti, pentru ca Oana nu se simtea pregatita sa devina mama.

Dupa sapte ani de amor, au trecut printr-un divort rasunator si la un an de la separare, dorinta lui Pepe a fost indeplinita. Sotia lui Raluca i-a daruit o fetita! In plus, se anunta nunta mare anul acesta.

Un alt cuplu ce parea perfect a fost cel dintre Stefan Lungu si Albertina! In 2010, pe toti i-a luat prin surprindere decizia lor de a pune capat mariajului de patru ani.
Motivul vehiculat pe atunci: Anca Rusu. Stefan a negat orice relatie extraconjugala cu ea, insa la ceva timp dupa pronuntarea divortului a prezentat-o ca pe iubita oficiala. In prezent, Stefan si Anca au devenit parinti pentru prima data! Stirista a nascut o fetita chiar saptamana trecuta. Albertina in schimb este singura momentan, asta dupa ce a incheiat o poveste de dragoste cu un om de afaceri.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.