Dupa doi ani de la divort, Denisa de la Bambi iubeste din nou! Nu o sa crezi cine este noul ei partener

Editor: Bogdan Mihai Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:21

Vedeta nu i-a dezvaluit identitatea pana acum, deoarece si-a dorit o relatie discreta. Aceasta a recunoscut ca nu l-a prezentat inca nici parintilor ei.

Dupa ce l-a tinut departe de ochii curiosilor aproape trei luni, Denisa a acceptat in cele din urma sa se afiseze alaturi de noul sau iubit. Surprinsi intr-un mall din Bucuresti, Denisa si iubitul sau pregateau impreuna un eveniment pentru copiii de la scoala ei de muzica.

Iubitul vedetei este nimeni altul decat motociclistul Catalin Cazacu, care se pare ca a fost si elevul lui Teo pe vremea cand aceasta preda la Universitatea din Bucuresti.

Cei doi indragostiti au marturisit ca au o relatie serioasa de trei luni si ca nu realizeaza nici in prezent cum au devenit un cuplu solid.

"A fost o perioada in care eu am facut mult joc de glezne, m-a ajutat foarte mult soarta! Ea tot a vrut sa scape de mine, dar nu avea cum pentru ca se intalnea cu mine peste tot! Din intamplare ne-am intalnit si pana la urma s-a obisnuit cum mine si daca tot s-a oisnuit cu mine nu mai are cum sa scape! Denisa este ceea ce trebuie!",

a spus iubitul Denisei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

##VIDEO164794##

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.