Dupa ele, potopul! Cum s-au calcat in picioare vedetele la o lansare de haine intr-un mall

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:54

Dragilor, s-au calcat vedetele in picioare, s-au inghesuit, au transpirat si s-au luat la harta la evenimentul de lansare al colectiei Isabel Marant in Romania.

##VIDEO90462##A fost o atat de mare valma si inghesuiala, incat noii de cand suntem n-am mai pomenit asa ceva! Nici cozile sau disperarea de pe vremea lui Ceausescu si nici aglomeratia infernala de la Sfintele Moaste nu pot fi comparate cu ce ne-a fost dat sa vedem, la un eveniment monden! Vedetele noastre pur si simplu si-au dezvaluit latura ANIMALICA, atunci cand s-a dat undă verde...la cumparaturi.

N-au mai tinut cont ca-s niste dive si s-au calcat in picioaree!! La propriu!Shop-ahoolica Andreea Raicu a iesit pe campul de bataie...

cu mana in ghips! Se pare ca niciun handicap n-o poate impedica sa-si cumpere hainutele mult-visate!

Printre disperati, Iulia Albu parea o fiinta extraterestra, aterizata de pe Marte, pentru ca... era foarte...CALMA!Hehehehhe! A servit-o cam bine Iulia. Si pentru ca inghesuiala a fost de toata pomina, nuu putem sa nu le dedicam vedetelor disperate un UPS CATREN!

„S-au imbrancit, de colo’ncoace

Intocmai ca niste dobitoace!!!

Adio fite, arogante si figuri

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Cand

e vorba de... cumparaturi!”