Dupa Exatlon, si-a indeplinit marele vis! Cine e fostul concurent de la Faimosii care a regizat si produs filmul la care visa, dupa ce s-a intors din Dominicana

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 20 aug 2018, 11:40

Sezonul doi din Exatlon se apropie cu pasi repezi, iar fostii concurenti ne arata cat de mult li s-a schimbat viata dupa ce au participat la competitia extrema.

Coregraful Valentin "Bruce" Chis, fost concurent in echipa Faimosilor de la Exatlon, si-a dezvaluit recent cel mai nou proiect artistic, care imbina coregrafia cu  o pasiune mai putin cunoscuta a lui Bruce, cinematografia.

 

 

Bruce a produs, regizat si a asigurat coregrafia pentru filmul "The awakening", aflat in faza de post productie, urmand sa fie lansat in curand.

"Ideea mi-a venit acum un an de zile, iar in tot acest timp am cautat muzica, oamenii si locatia potrivite mesajului pe care vreau sa-l transmit.

 

Filmarile au fost foarte solicitante, atat pentru protagonisti cat si pentru productie.S-a filmat la cota 2000, unde urcarea noastra si a echipamentului a fost o adevarata aventura.

In acest video am incercat sa transpun din starea mea interioara, si anume eliberarea din procesul mintii si al gandurilor, o trezire a constiintei, fara teama de judecata.

 

In curand voi posta si intreg videoul si imi doresc ca mesajul sa ajunga la cat mai multa lume", a marturisit Bruce pentru kanald.ro.

 

Vezi mai jos un teaser al filmului

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.