După mai multe probleme de sănătate care i-au dat bătăi de cap, Vlăduța Lupău a ajuns, din nou, la medic: „A venit timpul să vin la control”

Author: Andreea Buinoschi

Vlăduța Lupău are un program extrem de încărcat, ceea ce face ca nopțile nedormite să fie și mai multe

Sursa: Instagram

Vlăduța Lupău a avut unele probleme de sănătate, dar a tot amânat, sperând să își revină cât mai repede, dar, cum acest lucru nu s-a întâmplat, a mers, în cele din urmă, la medic.

Vlăduța Lupău a traversat o perioadă mai dificilă, dar, când a crezut că poate să ia o pauză, unele probleme au revenit, așa că a ajuns la medic.

Vlăduța Lupău a ajuns la medic, deoarece problemele de sănătate nu îi mai dau pace

Vlăduța Lupău are un program extrem de încărcat, ceea ce face ca nopțile nedormite să fie și mai multe.

Pe lângă concertele pe care le are de onorat, aceasta se ocupă și de Iair, iar oboseala se adună în fiecare zi.

Soția lui Adi Rus a povestit, în urmă cu doar câteva zile, că a răcit serios de două ori, deoarece imunitatea i-a scăzut, după ce a renunțat la anumite vitamine.

După o perioadă de timp, crezând că poate să răsufle ușurată, artista a întâmpinat, din nou, anumite probleme, după ce nu l-a mai alăptat pe Iair.

Așadar, văzând că nu mai scapă de problemele de sănătate, Vlăduța a mers direct la medic.

Citește și: Vlăduța Lupău locuiește cu soacra. Dezvăluiri inedite din casa artistei: "Ea stă în permanență cu noi, 24/24. Noi o mai amenințăm"

„V-am zis la un moment dat că, la trei luni după ce am născut, m-au apucat: mi-a căzut părul și încă îmi cade, m-au durut articulațiile, mâinile, oasele, toate.

Și, tot atunci, am și «oprit » și alăptarea la sân. Și am tot stat, am tot stat, dar a venit timpul să vin la control, la reumatologie. Sper să nu mă fi apucat ceva și sper să fie doar din lipsă de vitamine”, a spus artista, în mediul online.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Vlăduța Lupău a început diversificarea lui Iair

Iair urmează să împlinească, peste doar câteva zile, șase luni. Așadar, după ce s-au consultat cu un pediatru, Vlăduța și Adi Rus au început diversificarea micuțului

Fericită de noua etapă care a început în viața lor, Vlăduța a vrut să împărtășească acest moment cu fanii ei, doar că unele persoane au criticat-o pentru cum i-a dat să mănânce băiatului ei.

Mamele care o urmăresc pe Vlăduța i-au dat mesaj și i-au pus întrebări legate de: lingurița cu care i-a dat să mănânce, vârsta de la care a început diversificarea, scaunul de bebeluși.

Citește și: Ce tarif percepe Vlăduța Lupău pentru a cânta la o nuntă sau la un botez. Artista promite un spectacol pe cinste

Ulterior, aceasta le-a răspuns prin intermediul unui filmuleț și le-a spus că, fiind prima zi, au făcut așa cum au crezut ei, urmând să se perfecționeze pe parcurs.

În final, în mod subtil, aceasta le-a atras atenție spunând: „De mâine, intrăm pe regulile noastre, ale voastre, de aici, de pe Instagram. Ne scuzați!”.