După moartea Ronei Hartner, începe lupta pentru custodia fiicei sale, Sumayla Rita! „Lupta e abia la început” Sora Ronei este îngrijorată de revenirea lui Rocco Sedano, tatăl Ritei

Author: Laura Macovei
Actualizat: 04 dec 2023, 12:13

După moartea Ronei Hartner, începe lupta pentru custodia fiicei sale, Sumayla Rita

Sursa: Rona Hartner Facebook

Custodia Sumaylei, fiica regretatei artiste Rona Hartner, devine subiectul unui scandal intens între soră și fostul soț al acesteia. Adolescenta a ales să plece la tatăl său, cu care nu mai avusese contact de ani buni.

După doar câteva zile de la înmormântarea Ronei Hartner, sora îndrăgitei actrițe se confruntă cu probleme în ceea ce privește custodia Sumaylei, fiica Ronei și a lui Rocco Sedano. 

Rinda este îngrijorată de revenirea lui Rocco Sedano

Rinda Hartner  a fost deranjată de faptul că fostul soț al surorii sale a participat la înmormântare, deoarece au trecut ani buni de când acesta nu a luat legătura cu Rona sau cu fiica lor. 

Citește și: Aurel Pădureanu, primele declarații de la înmormântarea Ronei Hartner! Ce relație a avut artista cu regretata Cornelia Catanga

Tatăl a apărut acum, odată cu decesul Ronei, așa ca din fum. Vrea să aibă o relație cu fiica lui, dar fata nu prea vrea. E foarte vulnerabilă. E un copil de 15 ani. Îi este greu să ia decizii.

Noi o să fim lângă ea, să o protejăm, în aceste momente de vulnerabilitate”, 
a spus Rinda Hartner.

A început lupta pentru custodia Sumaylei 

După trecerea în neființă a regretatei artiste, a început o luptă pentru custodia fiicei sale între tatăl acesteia, Rocco Sedano, absent în viața ei în ultimii ani, și familia mamei sale.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Sumayla Rita, fiica Ronei Hartner, a ales să-și continue studiile în Franța, unde își dorește să rămână alături de tatăl său, chiar dacă nu a mai avut legături cu el de mulți ani. În prezent, tânăra trece printr-o perioadă critică, confruntându-se cu pierderea celei mai importante persoane din viața sa.

Atât familia Ronei, cât și fostul său soț doresc să obțină custodia Sumaylei.

Imediat după înmormântare, rudele apropiate ale artistei și Rocco Sedano, alături de Sumayla, au plecat în Franța. 

Citește și: Alături de cine va fi înmormântată Rona Hartner? Actrița va fi înhumată pe 1 Decembrie

„Fata vrea să-și continue studiile în Franța. A fost alegerea ei să stea și cu părintele său. Rocco ne-a spus acest lucru după înmormântare.   Tatăl și fiica s-au regăsit după ani buni și au stat de vorbă în aceste momente dureroase.

E o situație grea pentru ea, mai ales că e foarte apropiată și de rudele sale, de mătușa, unchiul si bunica din partea mamei, care de asemenea vrea să rămână la ea.

Lupta pentru custodie e abia la început.  După înmormântare, atât Sumayla, cât și tatăl ei, bunica sa și fratele Ronei s-au întors toți în Franța”, a declarat o persoană apropiată Ronei, potrivit  Cancan

Amintim că Rona Hartner a murit la data de 23 noiembrie, după o luptă grea cu cancerul. Înmormântarea actriței a avut loc vineri, 1 decembrie, la Cimitirul Bellu Catolic din Capitală.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.