Dupa nastere, a inceput sa toarne gel cu Aloe Vera pe tampoane intime nefolosite, apoi le baga in congelator. Pare ciudat, insa acum sfatuieste toate mamele sa procedeze asa. Uite cum le foloseste

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 28 dec 2017, 12:49

Toate femeile poveste cu mandrie despre nastere, insa adesea omit detaliile neplacute, cum a fi perioada durerroasa de recuperare de dupa nastere.

Conform portalullui medical Web MD, femeile care au nascut prin cezariana au nevoe de pana la sase saptamani pentru a se vindeca si de pana la doua saptamani de medicatie impotriva durerilor.

Cele care nasc natural acuza disconfort vaginal: dureri, amortire, senzatii neplacute. Simptomele sunt mai intense in cazul celor care au suferit epiziotomie, o intervenţie chirurgicală care constă in secţionarea mucoasei vaginale şi a muşchilor superficiali ai perineului cu scopul de a facilita expulzia fătului în cursul unei naşteri.

In plus, dupa nastere, proaspata mama simte dureri la nivelul uterului, care se contracta pentru  a revenit la dimensiunile de dinaintea sarcinii. Aceste episod dureaza pana la 8 saptamani.

Elisa Castellanos, o tanara mamica din statul american Indiana, a descoperit inventia perfecta pentru a accelera recuperarea dupa nasterea in urma careia a ramas cu dureri puternice.

Pentru fiecare tampon (cat mai mare) ea pregateste un amestec din doua linguri de ulei de nucul vrajitoarelor (hamamelis), gen cu Aloe Vera, un anestezic natural si, optional, cateva picaturi de ulei de lavanda.

Dupa ce acoperit fiecare tampon cu aceasta combinatie, le-a bagat la congelator, urmand a le foloseasca dupa nevoie.

"Pentru toate prietenele mele insarcinata... ar trebui sa va pregatiti asta inainte sa mergeti la spital!!! Sunt bune pentru "acolo jos", ca sa va ajute cu recuperarea. Mi-au salvat viata cand am adus-o pe lume pe Stella.",

a scris ea pe Facebook.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.