Dupa o adolescenta de COSMAR in Romania, viata i s-a schimbat cand a fost adoptata, in America. Momentul in care isi revede mama, dupa 12 ani, te va lasa in lacrimi

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:52

Claudia a fost aruncata intr-un orfelinat, violata si batuta.

N-a avut pe umarul cui sa-si planga amarul, n-a avut cui sa-i spuna mama si tata. Soarta s-a indurat de sufletul ei de copil si i-a gasit parinti adoptivi in America. Va spunem, acum, o poveste emotionanta. Povestea Claudiei Edwards. Ani de-a randul, fata a visat momentul in care se va intoarce in tara ca sa-si caute mama adevarata, nu ca sa-i reproseze trecutul, nu ca sa o certe, ci ca sa o stranga in brate.

Pentru ea, cea care a parasit-o, a repetat, seara de seara, limba romana, sa nu o uite. Pentru ea, a facut mii de kilometri ca sa o cunoasca pe cea care i-a dat viata. A mai ramas insa un obstacol: unde ii e mama? Unde sa o gaseasca? In care colt al tarii? Vedeti un reportaj emotionant, semnat Sebastian Secan si Valentin Stavariu:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”