Dupa o pauza de trei luni, Liviu Varciu s-a reapucat de sport: "Este un obicei sanatos pe care il recomand"

Autor: M.A. Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 23 iul 2020, 14:33

Liviu Varciu, prezentatorul emisiunii “Roata Norocului” de la Kanal D, are un corp de invidiat pentru ca, timp de cativa ani si-a facut o obisnuinta din a merge la sala de cel putin trei ori pe saptamana.

 

Dupa o pauza de trei luni, Liviu Varciu s-a reapucat de sport
Liviu Varciu, prezentatorul emisiunii “Roata Norocului” de la Kanal D, are un corp de invidiat pentru ca, timp de cativa ani si-a facut o obisnuinta din a merge la sala de cel putin trei ori pe saptamana. Din cauza filmarilor pe care le-a avut prin tara, pentru emisiunea “Autobuzul lui Varciu”, Liviu a trebuit sa renunte la sport.
Desi nu a mai tras de fiare timp de trei luni, se pare ca vedeta a avut noroc si nu s-a ingrasat.
“Cat am filmat pentru si am colindat toata tara, n-am putut merge la sala. Adica vreo trei luni. Acum m-am reapucat de sala si merg cam de trei ori pe saptamana. Am noroc ca pot manca ce vreau si cand vreau pentru ca nu ma ingras.
Fac sport pentru ca imi da o stare de bine, e un obicei sanatos pe care il recomand tuturor”, a declarat vedeta Kanal D.
Pe Liviu Varciu il puteti vedea in fiecare joi si vineri, la Kanal D, de la ora 20.00, prezentand, alaturi de Ana-Maria Barnoschi, emisiunea “Roata norocului”.

Din cauza filmarilor pe care le-a avut prin tara, pentru emisiunea “Autobuzul lui Varciu”, Liviu a trebuit sa renunte la sport.

Desi nu a mai tras de fiare timp de trei luni, se pare ca vedeta a avut noroc si nu s-a ingrasat.

Cat am filmat pentru si am colindat toata tara, n-am putut merge la sala. Adica vreo trei luni. Acum m-am reapucat de sala si merg cam de trei ori pe saptamana. Am noroc ca pot manca ce vreau si cand vreau pentru ca nu ma ingras.
Fac sport pentru ca imi da o stare de bine, e un obicei sanatos pe care il recomand tuturo
r”, a declarat vedeta Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Pe Liviu Varciu il puteti vedea in fiecare joi si vineri, la Kanal D, de la ora 20.00, prezentand, alaturi de Ana-Maria Barnoschi, emisiunea “ Roata norocului ”.