După o relație de un an, Cezar Ouatu și Andreea Vilău s-au despărțit. Ce mesaj i-a transmis artistul fostei iubite

Autor: Bogdan Mihai

Cezar Ouatu, 39 de ani, și Andreea Vilău și-au spus ”Adio” după o relație de aproximativ un an.

Apropiații acestora se așteptau mai degrabă la o cerere în căsătorie, nicidecum la o despărțire.

Chiar în ziua de ziua de Dragobete, cântărețul a ales să-i transmită un mesaj de mulțumire celei care i-a fost aproape în ultima perioadă:

„Îți mulțumesc din suflet pentru toate clipele minunate. Pentru blândețea și răbdarea ta!!! Îmi este greu să aștern aceste cuvinte și cred că ceva de fiecare dată când drumurile mele, ale tale, ale noastre se separă parcă ceva din noi se rupe!!! Ar fi fost un an și astăzi Dragobetele.

Pentru mine este doar o simplă zi gri unde am decis să o fac public nedorindu-mi alte discuții colaterale pe această tema delicată!!! Sometimes i just want to get far away from it all”, a scris Cezar Ouatu.

Cei doi au fost recent într-o vacanță în Republica Dominicană și, din imagini, păreau foarte fericiți, de aceea vestea despărțirii a luat prin surprindere pe toată lumea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Cezar Ouatu a cunoscut-o pe Andreea Vilău, un cunoscut make-up artist în vârstă de 30 de ani, chiar de ziua sa, iar la începutul relației avea numai cuvinte de laudă la adresa acesteia:”Suntem într-o relaţie foarte frumoasă, ne iubim reciproc. Eu îmi asum acest lucru. Suntem îndrăgostiţi şi avem o poveste frumoasă de dragoste. (…) Ea este cunoscută pe zona de frumuseţe. A fost o perioadă foarte frumoasă de cucerire.

I-am cântat. Am învăţat-o să cânte la pian. Iar ea m-a învăţat să mă îngrijesc mai mult, începând de la a nu-mi mai roade unghiile, la cum să mă îmbrac. Am schimbat total stilul.”

Mai mult decât atât, Cezar Ouatu își dorea un viitor îndelungat alături de aceasta: ”Fix de ziua mea Dumnezeu mi-a scos în cale acest cadou. Nu este nimic mai frumos în această lume decât să întâlneşti o persoană alături de care să te simţi în largul tău.

Mă văd mai departe decât aş putea să îmi imaginez.”, spunea artistul.

 

Taguri: