„ După opt ani de la Colectiv, arșii trebuie transferați în străinătate” Oana Roman, reacție tranșantă în mediul online după explozia de la Crevedia

Author: Diana Bostan
Actualizat: 27 aug 2023, 15:11

Oana Roman despre explozia de la Crevedia

Sursa: Instagram- Oana Roman Elisei

Oana Roman a reacționat după explozia de la Crevedia și dă vina pe autorități. Vedeta a răbufnit pe contul ei de Instagram.

Exploziile de la Crevedia au șocat o țară întreagă, iar mai multe vedete au reacționat în mediul online, printre care și Oana Roman.

Oana Roman a reacționat după explozia de la Crevedia

Vedeta se află în vacanță, însă nu a rămas indiferentă la ceea ce s-a întâmplat la Crevedia. Oana Roman a reacționat pe contul său de Instagram. „Stat eșuat fără soluții la nimic.

După opt ani de la Colectiv, arșii trebuie transferați în străinătate pentru că în România încă nu există soluții pentru a trata marii arși. Nu avem nici o șansă să evoluăm”, a scris Oana Roman.

Citește și: „Este ceva hidos” Oana Roman, mesaj controversat pe rețelele sociale. Ce a transmis aceasta legat de bunele maniere

Oana Roman a continuat revolta în mediul online și susține că o anumită persoană, cunoscută în lumea bună a Capitalei, i-a scris un mesaj nepotrivit ce are legătură cu tatăl său.

Vedeta este destul de vocală în mediul online, fiind și cea care a avut multe de spus în cazul tragediei de la 2 Mai, acolo unde doi tineri și-au pierdut viața călcați de un șofer drogat.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Oana Roman este gata să iasă în stradă „Dacă ăsta iese pe cauțiune sau vede libertatea mai devreme” Ce a făcut-o pe vedetă să recurgă la această decizie

Vedeta Oana Roman este extrem de revoltată în mediul online în urma accidentului provocat de un tânăr drogat la 2 Mai.

Aceasta susține că îi știe pe părinții vinovatului și cere ani grei de închisoare pentru cel ce a luat viața a doi tineri nevinovați.

Oana Roman a postat un mesaj controversat pe rețelele de socializare

Oana Roman a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram legat de bunele maniere. Aceasta este deranjată de persoanele care fac acest lucru.

Citește și: Cornel Păsat a vorbit despre adevăratul motiv al despărțirii de Oana Roman „Oana Roman nu a renunțat foarte ușor la mine, amândoi am greșit” Cum a trecut peste relația cu vedeta

Aceasta s-a referit la modul în care se bea cafeaua, mai exact modalitatea în care se țin mâinile pe ceașcă. 

Citește și: Oana Roman este gata să iasă în stradă „Dacă ăsta iese pe cauțiune sau vede libertatea mai devreme” Ce a făcut-o pe vedetă să recurgă la această decizie

Apropo de băutul cafelei...nu

țineți ceașca cu degetul mic în aer. Este ceva hidos. Degetele se țin îndoite înăuntru. Iar la paharul cu picior.. se ține paharul de picior!” a scris vedeta pe pagina sa de Instagram.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.