Dupa patru ani de LACRIMI si DURERE, Lavinia Milosovici va fi din nou mamica VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:03

Insarcinata in sase luni, Lavinia Milosovici este in culmea fericirii. Medicii i-au spus ca va fi mama unui baietel perfect sanatos.

Vestea unei noi sarcini a adus o bucurie nespusa in familia Milosovici, la capatul a 4 ani plini de durere.

Drama Laviniei a inceput in urma cu 8 ani, cand a aflat pentru prima data ca este insarcinata. S-a retras din sport si isi dorea sa fie mama perfecta. Si-ar fi dorit ca tot timpul ei sa il dedice fetitei care urma sa vina pe lume, doar ca imediat dupa nastere medicii i-au dat o veste cutremuratoare.


Micuta care a venit pe lume prematur prin cezariana si nu cantarea mai mult de 1 kilogram suferea de o afectiune rara a sistemului nervos. In iulie 2007 familia Milosovici a strans 30.000 de euro pentru operatia cu celule stem din China.

Chiar daca dupa operatie Denisa a dat semne de ameliorare la scurt timp afectiunea s-a agravat brusc, iar copila s-a stins chiar in bratele mamei ei.
Prietenii Laviniei au povestit ca marea campioana a trecut foarte greu peste moartea fiicei ei. Au fost patru ani de lacrimi si durere.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.