Dupa toate transformarile, Sanziana Buruiana se vrea iar naturala! Nici iubitul nu o mai place tunata

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:01

Invitata in platoul emisiunii WOWbiz, Sanziana Buruiana a dezvaluit ca, dupa toate transformarile, vrea sa adopte din nou un look cat mai natural.

Vedeta a declarat ca vrea sa faca acest lucru si pentru iubitul ei, care prefera ca ea sa fie cat mai naturala.

 

"Si mie imi placea cum eram inainte, mai ales ca multa lume imi spune ca aratam mai bine, ca eram mai naturala. Eram mai plinuta, nu stiu cum am slabit pentru ca niciodata nu am tinut cure de slabire".

 

Vedeta a declarat ca va incepe prin a renunta la injectiile cu acid hialuronic in buze, urmand ca dupa sa se ocupe de sprancene.

 

"Acum un an de zile mi-am facut injectii cu acid hialuronic, care in timp se duc. Intentionez sa nu mai fac aceasta experienta pentru ca mi-am dat seama ca nu m-au avantajat. Acum lucrez si la sprancene, ma chinui sa le refac din nou, aratau oribil cu ceva timp in urma".

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Sanziana Buruiana a marturisit ca la inceput i-a fost rusine cu sanii ei mari si ca, timp de un an, i-a ascuns cat mai bine posibil.

 

"Timp de un an de zile, cand au inceput sa imi creasca sanii, am fost complexata. Purtam tot timpul o vesta si un body. Cand venea cineva in vizita prima impresie pe care o aveam era ca se uita in sanii mei.

Mi-a trecut insa si acum port numai decolteuri", a spus ea.

 

"Sanii au inceput sa imi apara in clasa a 6-a, insa nimeni nu i-a vazut timp de un an. Prima oara cand colegii m-au vazut intr-un maieu au ramas socati", a adaugat Sanziana.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.