După trei luni de comă, băiatul de 25 de ani, care a intrat cu mașina într-un copac, a decedat. Acesta încerca să scape de poliție

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 13 dec 2022, 14:21

După trei luni de comă, băiatul de 25 de ani, care a intrat cu mașina într-un copac, a decedat. Acesta încerca să scape de poliție

Sursa: pexels. romaniatv

Un băiat de 25 de ani a intrat cu mașina în copac, în timp ce fugea de poliție, dar, din cauza impactului, a stat în comă timp de trei luni. Decesul a avut loc la finalul săptămânii, duminică, 11 decembrie.

Băiatul de 25 de ani a vrut să fugă de poliție și a intrat într-un copac, iar acest lucru l-a indus în coma care i-a adus sfârșitul. În ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale și în ciuda rugăciunilor persoanelor apropiate, tânărul și-a dat ultima suflare.

Băiatul care a intrat cu mașina într-un copac a decedat, după ce a stat trei luni în comă

În momentul în care a ajuns la spital, victima a fost sedată, intubată și ventilată, fiind în comă de gradul III. Conform unui medic din Botoșani, băiatul de doar 25 de ani avea un traumatism cranian acut, un traumatism cranio-facial, dar și un traumatism toracic, cu o contuzie pulmonară.

După ceva timp, acesta a fost transferat, din nou, la Botoșani, după care a ajuns într-un centru de îngrijiri.

Cu toate acestea, în ciuda tuturor eforturilor medicilor, corpul băiatului nu a mai rezistat, iar inima acestuia a încetat să mai bată. Părinții și prietenii au dat vestea și în mediul online. „O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Sincere condoleanțe!”, a fost mesajul postat de persoanele apropiate acestuia.

Citește și: O fetiță de 12 ani a fost lovită în plin de un tramvai și târâtă câteva zeci de metri, chiar pe trecerea de pietoni, în București ”Bă, tu nu mai opreai?!”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cum s-a produs accidentul rutier

Accidentul a avut loc la finalul lunii septembrie, pe DN 24 C, în zona localității Ripiceni. Acesta conducea cu o viteză foarte mare și, la un moment dat, a ajuns pe contrasesns și aproape că a lovit o altă mașină. Întâmplarea face ca, în mașina respectivă, să se fi aflat polițiștii de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate.

Aceștia au fost pe fază și au reușit să evite accidentul și au plecat în urmărirea șoferului teribilist.

Văzând că poliția este pe urmele sale, acesta a călcat și mai tare pedala de accelerație și, după câțiva kilometri, a scăpat de cealaltă mașină.

Citește și: "De azi înainte te vom căuta doar în inimile noastre. Odihnește-te în pace, tati!" Marius și-a pierdut viața după ce a fost lăsat să moară de șoferul care l-a lovit

Nu a durat mult de când a scăpat de polițiștii care erau pe urma lui, că șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un copac.

Pompierii au ajuns la fața locului în scurt timp, cu o autospecială de stingere cu apă și cu spumă. Băiatul fusese transferat la Spitalul Județean Suceava, de urgență.