Dupa un accident la coloana, si-a schimbat radical stilul de viata si a inceput sa manance tot mai mult pana a ajuns la 140 de kilograme. Brusc, s-a hotarat sa slabeasca si in doar 6 luni s-a transformat complet. Uite cum arata acum aceasta femeie

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:51

Mama a doi copii, Laura Rundle, in varsta de 34 de ani, a ajuns sa cantareasca peste 140 de kilograme dupa ce a scapat de peste 60 de kilograme in doar sase luni.

"Nu era loc unde mergeam cu sotul si prietenii mei si in care sa ma simt ciudat din cauza cum aratam. Dieta mea era ingrozitoare, mancam doar mase gata pregatite si beam suc acidulat mereu. Ma simtea depresiva mereu."


Fosta coafeza, Laura a dezvaluit ca a inceput sa acumuleze in greutate dupa un accident de masina in 2011, unde s-a lovit la spate. I s-a spus ca ar trebui sa faca o operatie, insa asta ar fi insemnat sa ramana pentru tot restul vietii intr-un scaun cu rotile.


Laura nu a mai facut miscare si nu s-a mai dus nici la job, asta facand sa ia in greutate in urmatorii cinci ani, mancand cate 4 000 de calorii pe zi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Inainte de Craciun, anul trecut, a vazut un

anunt cu un plan de dieta si s-a apucat sa-l tina. Sustinuta de sotul ei, Laura a inceput transformarea vietii ei. In tot acest timp, se gandea doar la copii ei, Jack, in varsta de 10 ani si la Logan, in varsta de opt ani: "Am vrut sa slabesc pentru copiii mei, nu vreau sa se rusineze cu mine!"