DURERE fara margini! Copilul de 4 ani ucis de caini a fost inmormantat

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 15:20

Ionut Anghel, copilul de patru ani care a murit dupa ce a fost muscat de caini vagabonzi in Capitala, a fost inmormantat, joi dupa-amiaza, la Cimitirul Sfanta Vineri din sectorul 1, dupa ce cortegiul funerar a fost insotit, in drumul de la biserica, de zeci de persoane.

Trupul copilului a fost depus la capela Bisericii Sfantul Gheorghe din Capitala, unde, pe langa rude si apropiati, au venit zeci de persoane, pentru a fi alaturi de familie si a aprinde o lumanare. Printre cei veniti la biserica s-au numarat si fostul ministru al Educatiei Ecaterina Andronescu si liderul sindical Anton Hadar.

 

In jurul orei 12.30, sicriul de culoare alba cu trupul neinsufletit al lui Ionut a fost scos din capela si dus in biserica, pentru slujba de inmormantare.

 

Dupa slujba, in jurul orei 14.15, sicriul a fost urcat pe o masina cu platforma, imbodobita cu flori si coroane.

 

La plecarea cortegiului funerar spre cimitir, in fata bisericii se adunasera zeci de oameni cu copii in brate sau de mana, veniti sa-i aduca un omagiu lui Ionut. Multi dintre acestia i-au insotit pe membrii familiei si pe apropiatii acesteia, in drumul spre cimitir.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 

Inmormantarea a avut loc la ora 15.00, doar in prezenta rudelor si a apropiatilor.

 

Tatal copilului, Valentin Anghel, a declarat, inainte de funeralii, ca cea mai mare pedeapsa pentru moartea fiului sau ar fi ca cei responsabili sa fie obligati sa

rezolve problema cainilor maidanezi, pentru ca aceasta ar inseamna sa se cheltuiasca niste bani si sa nu mai aiba profit.

 

Ionut Anghel a murit in 2 septembrie, dupa ce a fost atacat de caini maidanezi, in apropierea Parcului Tei, iar fratele acestuia, de sase ani, a fost muscat de un picior, dar a reusit sa fuga si sa-si anunte bunica.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.