Durere fara margini in accidentul tragic de la Braila. Povestea femeii care si-a pierdut ambii copii in autocar

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:22

A fost cea mai grea noapte pentru supravietuitorii accidentului de autocar de ieri, de langa Braila.

A apucat sã-si strângã la piept bãiatul si sã-l sãrute înainte sã moarã. Mama celor doi frati care au pierit în autocarul rãsturnat pe un drum din Brãila face mãrturisiri impresionante pânã la lacrimi. De pe patul de spital, femeia tot sperã cã ceea ce s-a întâmplat este doar un un vis negru din care se va trezi. Vã avertizam cã urmeazã imagini si informatii cu un puternic impact emotional.

Cuvintele sunt prea putine ca sa poata fi descris ce suferinta sfasie sufletul acestei mame. Pe ea, viata a lovit-o crunt de doua ori. Intr-o secunda, accidentul i-a rapit ambii copii: pe Vladimir si pe Elena,  lumina ochilor ei, motivul de a mai trai. Copiii, unul de 15 ani si altul de 8, erau ,se pare, pe scaunele de la geam, exact pe partea pe care autocarul s-a rasturnat. 

Se intorceau din vacanta in Turcia.

Pentru cei doi frati, concediul de vis s-a incheiat in sicrie. Femeia e convinsa ca, daca soferul nu i-ar fi mutat copiii pe alte locuri, macar unul dintre ei ar fi fost crutat. Ultimele imagini cu autocarul au fost surprinse, intr-o benzinarie, cu 15 minute inainte sa se rastoarne. A iesit dupa cateva minute si si-a continuat drumul spre Republica Moldova, acolo unde trebuia sa-i duca pe cei 35 de turisti.

Nu au mai ajuns la destinatie pentru ca, in comuna Baldovinesti, autocarul s-a rasturnat. La scurt timp, femeia si-a strans la piept, pentru ultima oara, baietelul. Cei doi copii, luati de langa mama, si pusi de sofer pe banchete diferite au adormit la loc, fara sa stie ca aveau sa o faca pentru totdeauna.

Dintre cei 35 de pasageri aflati in autocarul groazei, doar sapte au scapat cu rani usoare.

Ei au fost cazati, peste noapte, la un liceu din Braila. Cu lacrimi in ochi, acestor oameni nici nu le vine sa creada ca au scapat cu viata din cumplitul accident.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

##VIDEO142740##

In urma accidentului, trei copii au murit  si 24 de persoane au fost ranite.

Acestea se afla internate in spitale din Braila si Galati. Intr-o situatie extrem de grava se afla si un pompier care a participat la descarcerarea victimelor. El a suferit un accident vascular cerebral si a fost transportat la spitalul Bagdasar  Arseni din Capitala.

Politia a deschis o ancheta iar soferul autocarului s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpa.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.