Durere fără margini în familia artistei Carmen Șerban! Sincere condoleanțe

Author: O.P.
Actualizat: 18 nov 2020, 07:20

Carmen Șerban trece prin cea mai grea perioadă din viața ei. Tatăl artistei a murit ieri.

Vestea tristă a fost dată chiar de Carmen Șerban, pe rețelele sociale.

Trecerea în neființă a părintelui său este cea mai grea durere prin care trece artista, mai ales că ea avea o relație cum nu se poate mai frumoasă cu tatăl ei. De fiecare dată când era invitată într-o emisiune, Carmen Șerban vorbea cu multă căldură și dragoste despre cei care i-au dat viață. 

Citeste si: Anais este noua concurenta de la “Imi place dansul”! Iata cum a performat tanara si ce note a primit de la ceilalti concurenti si de la jurati!

”Tăticul meu, sufletul meu, te voi iubi mereu! Să ai drum lin și cu Lumină către Cer! Bunul Dumnezeu să îți odihnească sufletul, că de prea mult chin ai avut parte”, a scris Carmen Șerban pe Facebook.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Sabin a dansat fara tocuri! Iata ce moment a pregatit pentru aceasta seara la "Imi place dansul" si cum l-au punctat juratii!

Cu zece zile în urmă, pe 5 septembrie, Carmen Șerban era foarte fericită și își anunța fanii că familia ei este în sărbătoare pentrru că părinții ei împlinesc cinci decenii de când și-au unit destinele.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.