DURERE fara margini in familia Claudiei, eleva gasita MOARTA in apele raului Bistrita!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 08 oct 2020, 00:35

Durere fara margini in familia Claudiei, fata de 16 ani disparuta acum 5 zile de la caminul liceului. Trupul neinsufletit al tinerei a fost scos din apa de scafandri.

Tanara a lasat in urma ei lacrimi, suferinta si un bilet de adio. Nu a putut suporta despartirea parintilor, asa ca a renuntat la tot. Durerea a ingenunchiat-o pe mama fetei de 16 ani! Niciun parinte nu ar trebui sa-si vada copilul fara suflare. E impotriva firii. Suferinta acestei femei nu poate fi descrisa in cuvinte.

Trupul fetei a fost gasit de scafandri dupa 4 zile de cautari.

Pana in ultima clipa, parintii copilei au crezut ca o vor strange din nou la piept. Au refuzat sa puna raul in fata. S-au rugat la Cel de Sus sa o aduca acasa. Soarta a fost, insa, nedreapta. Claudia a luat o hotarare care a schimbat vietile tuturor.

Printre lucrurile pe care politistii le-au gasit pe malul raului Bistrita erau si cateva inscrisuri ce-i apartineau. Un bilet de adio, o explicatie pentru gestul pe care l-a facut: „ O pasiune ma omoara, ma face sa ma sinucid ”.

Sunt cuvinte scrise de mana Claudiei, probabil chiar inainte de a imbratisa moartea. Se pare ca tanara nu a mai suportat sa stea departe de mama care a ales sa-si paraseasca barbatul si sa plece in Italia, in cautarea unui trai mai bun.

Cine si-ar fi imaginat ca departirea de cea care i-a dat viata va fi atat de grea?! Tanara a postat pe un site de socializare mai multe mesaje in care arata ca este devastata de tristete.

E drama unei copile care si-a asumat rolul de adult, mult prea devreme: „ Cum sa-i iau locul mamei, cum sa-i tin locul? Cum…? ”.

Claudia a plecat miercuri de la internat cu invoire si de atunci nimeni nu a mai stiut nimic de ea. Anchetatorii gasisera un indiciu care a mai restrans din ipotezele luate in calcul: rolele fetei. Atunci s-au gandit pentru prima data ca ar putea fi vorba de un suicid.

##VIDEO115514##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 

Taguri: