Durere fara margini in familia fotbalistului decedat! Alexandru Ionita a fost inmormantat

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:40

Cu voal alb ca o mireasa, asa l-a condus iubita pe ultimul drum pe fotbalistul mort la numai 19 ani. Este doliu mare in fotbalul romanesc.

De acum, Alex face parte dintr-o alta echipa. Echipa ingerilor, dar jocul lui va ramane in memoria suporterilor rapidisti! Grea a fost despartirea de Alexandru Ionita! Clipe amare, durere si lacrimi. A fost tabloul unei zile triste, greu de uitat vreodata.

Nu s-a dus singur acolo sus! De aici, il vegheaza iubita lui- Roxana. Cu voal alb asa cum ar fi trebuit sa-i fie alaturi in viata, i-a insotit drumul spre eternitate!

"E greu sa imi aleg cuvintele acum, e foarte greu.

E o experienta trista in viata mea. Nu am intampinat toata viata mea un caz atat de nefericit!", afirma antrenorul tanarului.

Adrian Dumitru, tatal spiritual al lui Alex i-a fost alaturi cand a facut primii pasi pe terenul de fotbal. Nu l-a lasat singur nici acum: "pacat de el. Era un copil bun si de perspectiva pe care clubul Rapid si-ar fi pus bazele mai tarziu”".

Pe teren, era jucatorul care ii uimea pe toti cu talentul sau, "ca atacant, era era foarte puternic, cu viteza, cu ambele picioare".
A fost o mandrie pentru toti cand a fost ales rezerva pentru echipa mare a clubului din Giulesti.

Nu a fost usoara despartirea.
##VIDEO124134##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii