Durere fără margini în localitatea de unde era tânăra care a murit în accidentul aviatic de la Letca Nouă

Author: Alina Petre
Actualizat: 31 mai 2023, 01:55

Tânăra care a murit în accidentul aviatic a fost înmormâtată

Durere fără margini în localitatea de unde era tânăra care a murit în accidentul aviatic de la Letca Nouă.

Durere fără margini în localitatea de unde era tânăra care a murit în accidentul aviatic de la Letca Nouă. Georgiana, tânăra s-a stins din viață în urma tragediei de sâmbătă, de la Giurgiu, a fost înmormântată. 

Citeste si: Greșeala fatală care a dus la producerea tragediei aviatice de la Letca Nouă, în urma căreia 2 persoane au murit

Durere fără margini la înmormântarea tinerei 

Georgiana a fost înmormântată, marți, în localitatea natală, iar zeci de persoane au condus-o pe ultimul drum. Fosta ei dirigintă a publicat un mesaj dureros pe rețelele de socializare.

„Astăzi, 30 august la ora 14,30 Georgiana pleacă. Nu, nu plângeți. Pleacă doar într-o excursie. Știți prea bine că iubește călătoriile. Noi o conducem și ne luăm la revedere.

Știi ceva, iubita? Eu astăzi trebuia sa merg în altă excursie, la București, cu 16 gimnaziști de la Slavici. Dar tu te-ai hotărât să vii acasă pentru o excursie ”altfel” și am decis să fiu alături de tine.

Nu, nu sunt singură aici. Uite, Corina e mai puternică decât putea cineva crede. E împietrită de durere, e ca o icoană sfântă...

Părinții îți sunt alături, dragii de ei. Iubitul tău e pierdut în amintiri și regrete. Și iată colegii de liceu au venit pentru întâlnirea de 10 ani. Sunt aici lângă noi Luminița, Mara, Codrina, Cătălin Savin, Mihai și bineînțeles celălalt Cătălin, Pădureț.”, a spus fosta dirigintă a Georgianei pe Facebook.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Stai că nu am terminat. Au venit prieteni, rude, vecini și mulți colegi de-ai mamei... Ai știut să te faci iubită, să fii mereu blândă și cu zâmbetul pe buze, să ajuți fără să ceri nimic la schimb...De aceea suntem alături de tine să te conducem astăzi spre Marea călătorie. Nu plângeți! Georgiana pleacă doar într-o excursie. Să-ți fie drumul lin fată dragă !!”, a mai spus fosta dirigintă a Georgianei.

Cum s-a produs tragedia 

Tânăra care a murit în accidentul aviatic, era originară din Panciu, însă de ani buni lucra în București, aici unde se și stabilise. Aceasta a terminat Facultatea de Drept, potrivit informațiile de pe contul de Facebook.

Georgiana a primit zborul cadou din partea ultimului ei.

Avionul de mici dimensiuni   s-a prăbușit sâmbătă seara, 27 august, între Letca Veche și Letca Nouă.

Acesta decolase de pe aerodromul din Letca Nouă și, la bordul lui, se aflau Georgiana și pilotul.

Citeste si: Ce a postat iubitul tinerei după ce aceasta a murit în zborul pe care i l-a făcut cadou

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.