Durere fără margini la înmormântarea lui Eduard, bărbatul care s-a stins din viață în apele Mureșului. Micuța Maria este încă de negăsit: „Tristețe care nu poate fi povestită”

Webeditor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2024, 03:30

Durere fără margini la înmormântarea lui Eduard, bărbatul care s-a stins din viață în apele Mureșului

Sursa: Facebook

În urma tragediei de pe râul Mureș, cinci persoane și-au pierdut viața.

Un copil de trei ani, tatăl lui vitreg și cumnatul acestuia au fost înmormântați, în timp ce Robert, copilul în vârstă de 11 ani, urmează să fie adus acasă, în sicriu. Continuă, în schimb, căutările pentru găsirea Mariei.

Durere fără margini la înmormântarea lui Eduard

Zilele trecute, Alina și-a luat adio de la fiul ei și astăzi de la logodnicul ei, cel cu care spera să aibă o viață lungă și frumoasă.

După câteva zile, Eduard a fost găsit, în urma tragediei de pe 30 aprilie, unde 12 persoane s-au răsturnat cu ambarcațiunea pe care aflau.

Ieri, pe 10 mai, bărbatul a fost condus pe ultimul său drum de către familie, prieteni și de către logodnica lui.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Unul dintre copiii care s-au înecat în Mureș a fost găsit în Ungaria. Fetița încă este căutată

Alina trece prim momente extrem de dureroase după ce și-a pierdut sufletul pereche. Totuși, trebuie să rămână puternică pentru copilașul lor și să se consoleze cu faptul că atât logodnicul ei, cât și băiețelul lor cel mare va veghea de Sus.

Mesaje de durere pentru Eduard

La înmormântarea lui Eduard a participat și patroana unei terase din Periam Port, care și-a transmis regretele pe rețelele sociale și a mărturisit că durerea care a lovit această familie este de nedescris.

Citește și: Cuvintele sfâșietoare ale Alinei, tânăra care și-a pierdut copilul și soțul în apele Mureșului. „De ce mi i-ai luat Doamne pe amândoi, cu ce ți-am greșit să îmi faci așa ceva?”

„Am fost astăzi la înmormântarea lui Eduard, la Semlac. Am înțeles că la ora 13:00 a fost înmormântat și Andrei (n.r.:  cumnatul lui Eduard), la Nădlac. Tristețe care nu poate fi povestită. Mâine va ajunge la familie și puiuțul de om găsit dincolo de Mako, Robert, de 11 ani. Micuța Maria încă este căutată. Să ne rugăm la Dumnezeu să dea putere familiilor îndoliate.

O durere care a căzut ca un trăsnet pe familiile tinere.

Toți, atât de tineri... Familii care acum porneau în viață. Nu pot să povestesc, să spun nimic, decât că e o tragedie... Mă uit la Mureș, cât de liniștit e acum, și ce-a fost în acea duminică... S-au dus deja zece zile. Dumnezeu să le dea putere, să treacă peste necazul așezat deasupra lor” a transmis patroana unei terase din Periam Port, pe Facebook.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.