Durere fără margini la Satu Mare! O fetiță de doar trei ani a decedat după ce mașina în care se afla a fost lovită de un șofer care a adormit la volan

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 18 mai 2024, 09:42

O fetiță de trei ani a decedat într-un accident la Satu Mare

Sursa: Presa Satu Mare

O fetiță în vârstă de trei ani a decedat vineri, 17 mai, după ce un șofer a adormit la volan și a intrat pe contrasens, izbind frontal o mașină care se deplasa regulamentar.

Tragedie cutremurătoare pe DN 19, în localitatea Ciuperceni din județul Satu Mare. Un copil de numai trei ani a decedat, iar alte două persoane au fost internate în spital, după ce un șofer a ațipit la volan, a intrat pe contrasens și a lovit frontal un vehicul care circula regulamentar.

O fetiță de doar trei ani a decedat în urma impactului

O copilă de trei ani a decedat vineri după-amiază într-un accident rutier produs pe un drum din județul Satu Mare. Potrivit observatornews, doi adulți aflați în aceeași mașină cu micuța au suferit răni grave și au fost transportați la spital cu multiple traumatisme.

Citește și: Un fost campion național s-a stins din viață în accidentul de la Corbu. Apropiații sunt în stare de șoc: „Mă doare sufletul”

În coliziune au fost implicate trei autoturisme, iar vehiculul în care se aflau victimele a fost lovit de un alt autoturism care a intrat pe contrasens. Din primele informații, unul dintre șoferi ar di adormit la volan.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

”Ajunşi la faţa locului poliţiştii rutieri au constatat faptul că un conducător auto, de 49 de ani, aflat la volanul unui autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula din sens opus, condus de o tânără, de 20 ani. De asemenea, un bărbat, de 31 ani, în timp ce efectua manevra de evitare a impactului cu cele două autoturisme, a intrat în şanţul de pe marginea drumului naţional”, se arată în comunicatul transmis de Poliţia Judeţeană Satu Mare, potrivit sursei menționate anterior.

Medicii nu au putut s-o salveze pe fetița în vârstă de trei ani

Potrivit sursei menționate anterior, la locul accidentului au intervenit zece pompieri de la Detașamentul de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de stingere echipată cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare grea și o ambulanță SMURD B2, alături de trei ambulanțe.

Citește și: Caz șocant în Capitală: Bunica și nepoata spulberate pe trecerea de pietoni de o șoferiță neatentă

În ciuda eforturilor depuse de medicii de pe ambulanță, pentru fetița de trei ani, care se afla în mașina condusă de o tânără de 20 de ani, nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul. În urma impactului, două femei care se aflau în mașină cu fetița de trei au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Satu Mare. Testele etilotest efectuate pe toți șoferii implicați în accident au avut rezultate negative.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs accidentul. Ancheta este desfășurată în cadrul unui dosar penal ce include acuzații de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.