Durere fără margini pentru Mariah Carey. Celebra cântăreață și-a pierdut mama și sora în aceeași zi: „Sunt devastată”

Autor: Diana Bostan

Mariah Carey este în doliu.

Sursa: Instagram: Mariah Carey

Mariah Carey este în doliu după ce mama și sora ei au murit în acceași zi. Anunțul a fost făcut de celebra cântăreață luni, 26 august.

Mariah Carey, câștigătoare a premiilor Grammy, a anunțat luni că mama sa, Patricia, și sora sa, Alison, au murit în aceeași zi. Artista a făcut apel la intimitate, cerând să i se respecte dorința de a-și plânge pierderea în liniște, declarând: „Inima mea este frântă”,  notează The Guardian.

Citește și: Cum arată Mariah Carey după ce s-a îngrășat 30 de kilograme, iar apoi a slăbit spectaculos. Ce dietă a ținut artista

Celebra cântăreață și-a pierdut mama și sora în aceeași zi

Potrivit sursei menționate anterior, Mariah Carey are inima frântă și a făcut apel la liniște și intimitate, artista având dorința de a-și plânge mama departe de ochii presei.

„Sunt devastată că mi-am pierdut mama în acest weekend. Din păcate, într-o întorsătură tragică a evenimentelor, sora mea și-a pierdut viața în aceeași zi”,  a mai spus Maria Carey, citată de The Guardian.

Citește și: Eminem, speriat de ce ar putea dezvalui Mariah Carey despre el! E legat de performantele lui din pat!

Cântăreața și-a exprimat recunoștința pentru faptul că a avut ocazia să petreacă ultima săptămână alături de mama sa înainte de a muri. „Mă simt binecuvântată că am putut să petrec ultima săptămână cu mama mea înainte să plece.

Apreciez dragostea și sprijinul tuturor și respectul pentru intimitatea mea în această perioadă imposibilă”, a adăugat Mariah Carey.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Nu se cunosc încă cauzele celor două decese

Detaliile privind cauzele deceselor nu au fost încă făcute publice. Patricia Carey a fost o cântăreață de operă și a fost căsătorită anterior cu Alfred Roy Carey, tatăl Mariah. Cei doi părinți au divorțat când Mariah avea doar trei ani.

În memoriile sale din 2020, „The Meaning of Mariah Carey”, cântăreața a descris relațiile complicate pe care le-a avut cu mama și sora sa.

În carte, Mariah a scris că ea și mama ei s-au confruntat adesea, iar despre sora sa, Alison, a spus că a pus-o în situații periculoase în copilărie.

Citește și: STIRI EXTERNE. A iesit soarele pe strada lui Mariah Carey! Se iubeste cu un miliardar australian. In acelasi timp, Britney Spears e, din nou, singura...

„Relația noastră este o funie spinoasă de mândrie, durere, rușine, recunoștință, gelozie, admirație și dezamăgire”, a

scris Mariah Carey despre mama sa în carte. „O dragoste complicată îmi leagă inima de cea a mamei mele”.

Despre sora sa, cântăreața a menționat că, pentru o perioadă, a fost „mai sigur emoțional și fizic” să nu aibă niciun contact cu ea.

Cu toate acestea, Mariah a păstrat legătura cu mama sa, iar cele două au înregistrat împreună un duet al piesei „O Come All Ye Faithful/Hallelujah Chorus” pentru al doilea album de Crăciun al cântăreței, lansat în 2010.

Pierderea mamei și surorii sale reprezintă o tragedie uriașă pentru Mariah Carey, care trece acum printr-un moment extrem de dificil, cerând să fie lăsată să-și trăiască durerea în intimitate.

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.