Durere fara margini pentru parinti! Copilul ucis de cainii maidanezi va fi inmormantat astazi

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 aug 2021, 01:00

Copilul ucis de cainii maidanezi ,in urma cu cateva zile, va fi inmormantat, astazi.

 Este ziua cea mai grea pentru parintii micutului Ionut care isi vor conduce pe ultimul drum mezinul. Tragedia in urma careia un baietel de 4 ani a fost omorat de mai multi caini fara stapan a iscat scandaluri intre cei care care se tem de cainii comunitari si cei care le poarta de grija.

Asta se intampla de cateva zile intre blocurile din cartierul bucurestean Drumul Taberei. Oamenii care se tem de animalele fara stapan sunt hotarati sa alunge cainii vagabonzi.


Locutorii blocurilor din zona sustin ca au facut zeci de plangeri, au chemat pana si hingherii insa, totul a fost in zadar. In tabara cealalta se afla iubitorii de animale care sustin raspicat ca nu patrupedele ar fi de vina, ci oamenii care ii abandoneaza pe strazi. 

In tot acest timp, la primaria sectorului 2, pe raza careia s-a petrecut tragedia, 2 directori au fost amendati iar autoritatile cauta solutia prin care bucurestenii ar putea scapa de problema cainilor comunitari.


 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?