Durere fără margini pentru părinții tinerilor uciși în accidentul de la 2 Mai: „Nu i-am luat maşină, i-am luat loc de veci” Tatăl Robertei face dezvăluiri cutremurătoare despre fiica sa

Author: Diana Bostan
Actualizat: 21 aug 2023, 10:58

Roberta, tânăra ucisă în accidentul de la 2 Mai

Sursa: Facebook- Roberta Dragomir

Doi tineri și-au pierdut viața într-un accident rutier ce a avut loc între Vama Veche și 2 Mai, acolo unde un grup de opt tineri a fost spulberat de un șofer drogat. Pentru Roberta, una dintre victime, a fost prima, dar și ultima vacanță la mare, iar tatăl ei este împietrit de durere, fiind nevoit să-și aducă fiica acasă într-un sicriu.

Familiile celor două victime ucise la 2 Mai nu-și revin din șoc, după ce au aflat de la firma de pompe funebre că cei doi s-au stins din viață. Roberta era o studentă silitoare și se afla pentru prima dată la mare, dar nimeni nu ar fi crezut că va fi și ultima.

Roberta era studentă la facultatea de Geografie și avea bursă

O adolescentă liniștită și dornică de a-și termina studiile, Roberta a plecat la mare împreună cu colegii de facultate. Un șofer drogat a fost cel care a luat-o mult prea devreme din această lume. 

Citește și: Grav accident pe litoral! Opt oameni au fost spulberați de o mașină, la ieșire din 2 Mai. Șoferul era sub influența substanțelor interzise

Tatăl Robertei se află în stare de șoc și a mărturisit că urma să-i cumpere fiicei sale o mașină, însă în loc de mașină, Roberta a fost adusă acasă într-un coșciug. „ Nu i-am luat maşină, i-am luat loc de veci. Am fost să o recunosc... nici pe soţie nu am lăsat-o să o vadă, nici pe bunica. Nu mai e copilul meu. Nu-mi doresc nimic de la oamenii ăştia, de părinţii lui decât să sufere şi ei, cum suferim noi.

Atât şi nimic mai mult, puşcărie să facă băiatul”,   a spus Cătălin Ștefan Dragomir, potrivit observatornews.ro.

Bunica Robertei, cu o ultimă forță în glas, cere pedeapsa maximă pentru șoferul drogat care a curmat destinele a doi tineri în accidentul de la 2 Mai, și o plânge pe cea care a dus-o la școală și pe care a crescut-o. 

Citește și: Accident grav în Eforie Nord! Doi tineri au fost spulberați de un skijet în timp ce se aflau pe o saltea gonflabilă

Mama și tatăl Robertei au rămas împietriți când la locul accidentului au găsit geaca fiicei lor, pe care au păstrat-o în amintirea ei. „Era un copil extraordinar. Era prima oară în viaţa ei când venea fără noi la mare. Se bucura, era ziua unuia dintre copii”,  a spus mama tinerei ucise în accident.

Sebi este cel de-al doilea tânăr care s-a stins în accidentul de la 2 Mai

Sebi și Roberta erau colegi de facultate, iar familia băiatului este și ea în stare de șoc și cer dreptate pentru fiul lor. Unchiul băiatului a mărturisit faptul că tatăl acestuia nu l-a lăsat la mare cu mașina, ci cu trenul, tocmai din motive de siguranță.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: „Suflet atât de tânăr și nevinovat”. Morena s-a stins din viață la doar 15 ani. Șoferul mașinii în care se afla i-a curmat viața din cauza neatenției

„Vreau să spun că nepotul meu a venit la mare cu trenul pentru că tatăl lui nu l-a lăsat să ia maşina, tocmai că e foarte periculos.. I-a spus să se ducă cu trenul ca să fie mai în siguranţă”,  a spus unchiul băiatului pentru sursa menționată anterior.

Sebi era mândria familiei și aducea tuturor zâmbetul pe buze, iar aceștia doresc ca vinovatul să fie judecat și condamnat la mulți ani de închisoare.

Familia fetei susține că polițiștii nu i-au anunțat cu privire la accident

Tatăl Robertei este revoltat de faptul că a aflat de decesul fiicei sale de la pompe funebre, nu de la polițiști. Nu m-a contactat nimeni să ne spună: domnule, ştiţi fata dumneavoastră a păţit ceva! Nu, de aici de la pompe funebre”, a spus acesta.

Citește și: Accident rutier în județul Mureș. Un copil de doi ani se află în stare gravă

Reprezentanții Europol susțin că la fața locului este importantă prelevarea probelor și stabilirea circumstanțelor în care a avut loc accidentul, iar anunțarea familiilor victimelor ține de moralitate, dar nu este o obligație legală.

Citește și: „A pus frână şi s-a răsturnat în şanţ”. Un bărbat din Mureș și-a pierdut viața într-un accident de mașină

"La ora 06:15, în prezența unui ofițer de poliție rutieră, numitul N.I.A. a sunat-o pe mama verișoarei lui căreia i-a spus ce s-a întâmplat cu fata ei în acea dimineață, în urma accidentului rutier.(...) Datele de contact ale familiei numitului O.A.S. colegii noștri nu le-au obținut la fața locului. A fost solicitat sprijinul colegilor de la IPJ Ilfov, care au anunțat familia victimei”,  susțin reprezentanții Poliției Române.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?