DURERE fara MARGINI. Rudele echipajului elicoperului SMURD prabusit in lacul Siutghiol isi plang mortii!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:52

Tristete fara margini pentru familiile celor patru membri ai echipajului SMURD care au pierit in accidentul aviatic de la Constanta.

Sicriele cu trupurile neinsufletite ale salvatorilor fara salvare au fost duse in localitatile natale. Cu lacrimi in ochi, rudele si colegii Gabrielei Harton nu s-au putut dezlipi de sicriul cu trupul neinsufletit al asistentei. Nu le venea sa creada ca tocmai Gabi a plecat la ceruri atat de devreme.

Vroia sa ajute oamenii insa pe ea nu a mai apucat sa o ajute nimeni. A pierit in apa rece a lacului Siutghiol, dupa ce elicopterul Smurd in care se afla, s-a prabusit.

Gabriela Camelia Harton avea 38 de ani, si o viata greu incercata. Mama ei a murit pe cand era doar o copila, iar cand a devenit un adult responsabil, soarta a lovit-o din nou: sotul ei a pierit,in urma cu sase ani. A ramas singura, cu un copil.

Acum, insa soarta incepuse sa-i zambeasca. Iubea si era iubita. Cu cateva minute inainte de tragedie aflase ca este insarcinata si apucase sa-i transmita mesajul actualului sau logodnic.

Gabriela va fi inmormantata, maine, la Navodari.

Acasa, la Braila, a ajuns si Laura Vizireanu, medicul SMURD care si-a pierdut viata in elicopterul groazei. Rudele femeii sunt socate. Sicriul cu trupul neinsufletit al Laurei Vizireanu a fost adus de la Constanta cu un camion al Ministerului Administratiei si Internelor, iar colegii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta l-au purtat pe umeri pana in Catedrala din Braila. Laura Vizireanu avea 39 de ani si un copil de sase ani.

Il crestea singura de cand a divortat de sotul ei, seful Inspectoratului de Politie al Judetului Braila. Dupa divort, doctorita s-a retras la Constanta.

##VIDEO129045##

Sicriul cu trupul neinsufletit al pilotului Petre Catuneanu a ajuns, azi-noapte, la Buzau. A fost purtat pe brate de jandarmi si depus la capela Bisericii „Sfantul Stefan”. Comadorul Petre Corneliu Catuneanu avea 47 de ani, era casatorit si avea o fata.

Avea experienta la mansa, peste 2900 de ore de zbor. Si sicriul cu trupul neinsufletit al copilotului elicopterului SMURD prabusit, luni, a fost adus, acasa, la Mioveni. Parintii si prietenii copilotului sunt devastati de durere. De cand sicriul a fost depus la catedrala, nu s-au putut dezlipi de langa el.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ginel Claudiu Cracanel avea 42 de ani, era casatorit si avea un baietel de opt ani.

Salvatorul de vieti a fost numit, recent, cetatean de onoare in Mioveniul natal. Ca o ironie a sortii, locuia pe strada Eroilor. In memoria capitanului comandor, Ginel Claudiu Cracanel, in orasul Mioveni a fost declarat, astazi si maine, doliu local. Inmormantarea va avea loc maine.

 

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.