Durere fara margini. Salvatorii nu au gasit trupul adolescentului inecat la Galati in apele Dunarii

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:11

Nimeni nu stie ce l-a facut pe un baiat de 16 ani sa intre in apele Dunarii desi nu stia sa inoate. Poate doar faptul ca cei doi amici ai sai erau in apa iar el n-a vrut sa stea deoparte si sa se uite.

A fost luat imediat de curentii fluviului si a disparut sub ape. Marius s-a dus ieri dupa-amiaza impreuna cu doi prieteni pe faleza Dunarii. Desi nu stia sa inoate, n-a vrut sa fie mai prejos decat amicii lui, care au intrat in apa. Cei care se plimbau pe faleza au vazut cum baiatul dispare in apele Dunarii si au sunat la 112. Desi au venit mai multe salupe ale Politiei de Frontiera si de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, salvatorii nu l-au gasit.

Si familia adolescentului a venit pe faleza, in speranta ca isi vor gasi copilul teafar. Socul a fost prea mare pentru mama baiatului si a fost la un pas sa lesine. La fel si matusa lui, care a avut nevoie de ajutorul medicilor. Dupa ce si-a revenit, femeia si-a amintit un vis ciudat care a nelinistit-o in ultimele zile cand a visat un unchi care e mort.

Aseara, cautarile au fost intrerupte dupa o ora si jumatate.

Baiatul mai are acasa alti trei frati. Mama lor, care lucreaza in Italia, se afla in Galati in momentul tragediei.

##VIDEO111850##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta