Durere imensă pentru Catinca Roman. Tatăl ei a decedat la vârsta de 90 de ani

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 21 iun 2023, 03:30

Durere imensă pentru Catinca Roman. Tatăl ei a decedat la vârsta de 90 de ani

Sursa: Facebook

Catinca Roman este în doliu. Tatăl ei, Iosif Zilahy, a decedat la 90 de ani. El și mama sa, Mioara Roman, au fost căsătoriți mai bine de zece ani, dar au divorțat când aceasta avea doar șapte luni.

Catinca Roman a anunțat, în urmă cu puțin timp, că trece printr-o perioadă extrem de dureroasă. Tatăl ei, Iosif Zilahy, a decedat la vârsta de 90 de ani.

Catinca Roman și-a pierdut tatăl în urmă cu doar câteva ore

Anunțul trist a fost făcut pe contul său de Facebook, acolo unde a primit și multe mesaje de încurajare din partea internauților.

„L-am pierdut pe tata azi noapte.

Am avut o legătură specială și a fost un un om deosebit. Aşa doresc să fie ținut minte, ca un bon viveur și un bărbat elegant. RIP tata, rămâi în sufletul nostru pentru totdeauna!”, a scris aceasta în mediul online.

Citeste si: Exclusiv! Petre Roman, detalii despre relația cu fiul lui, Petrus, în vârstă de 12 ani: "Este pasionat de înot, însă nu cred că are calitățile fizice ale lui David Popovici"

„Încheiem apoteotic ziua: mama s-a operat, sora mea e cu tatăl ei în spital, pe seară Isa (n.red.: fiica Oanei) a făcut febră! Dar întotdeauna după mult rău vine foarte mult bine. Va fi bine până la urmă. Noapte bună, dragii mei, și vă mulțumesc pentru gânduri!”, a spus și Oana Roman, în urmă cu puțin timp.

Mioara a fost căsătorită cu Iosif Zilahy timp de 12 ani. În urmă cu doar câteva zile, Oana Roman, sora vitregă a Catincăi, a spus că aceasta și tatăl ei se află în spital din

cauza problemelor de sănătate pe care acesta le are.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mioara și Iosif au divorțat în anul 1968, atunci când Catinca avea doar șapte luni.

„M-a cucerit cu frumusețea ei. Aveam 27 de ani când ne-am cunoscut la sala de scrimă. A fost o poveste de dragoste foarte frumoasă”, a spus tatăl Catincăi, în urmă cu ceva timp.

Cum se înțeleg Oana și Catinca Roman

Catinca Roman a recunoscut faptul că, pentru o perioadă, ea și sora sa, Oana, nu și-au vorbit, deoarece au existat mai multe certuri între ele.

Cu toate acestea, cele două au reușit să gestioneze situația și lucrurile au revenit la normal între ele.

„Probabil că ne-am maturizat amândouă. Nu am avut niciodată conflicte extraordinare. Avem temperamente foarte diferite și de multe ori ieșeau scântei și probabil cu vârsta și cu experiența de viață, am ajuns la un echilibru.

Nu am stat mai mult de câteva luni, două, trei.

(n.r. cât au stat cel mai mult certate ea și Oana Roman). Oricum, era suficient ca una din noi să facă cel mai mic gest. Ori eu, ori ea, depinde”, a spus Catinca, pentru un post de televiziune, conform viva.ro.

Citeste si: Mioara Roman a fost internată în spital. Care este starea ei de sănătate în prezent

Diferența de vârstă dintre cele două este de aproximativ zece ani și fiecare a avut de învățat de la cealaltă. Oana, la rândul ei, a mărturisit că ea și Catinca au fost apropiate în copilărie și că sora ei mai mare a avut grijă de ea.