DURERE in familia Dolanescu! Mamaie Didina e pe moarte

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 05 oct 2020, 23:15

Ionut Dolanescu are inima franta! Cantaretul trece prin momente teribile. Una dintre cele mai dragi fiinte se zbate intre viata si moarte!

"Unul naste, altul moare. Astept intr-o luna de zile sa se nasca cel de-al treilea copil al meu, in acelasi timp bunica cea care m-a crescut, care a dat viata si a crescut opt copii si o gramada de nepoti si stranepoti, care este o mama eroina in aceste zile toride se stinge din viat. E trist!", ne-a declarant Ionut Dolanescu.

Mamaia Didina, cea care in septembrie ar trebui sa implineasca 102 ani, a trait intr o viata cat altii in zece.

A ramas orfana la 6 ani, a trecut prin doua razboiae si a crescut 8 copii pe timp de foamete.

Au trecut doi ani de cand mamaie Didina ne spunea ca ar vrea sa vada din nou curtea plina de nepoti. Acum ea depinde exclusiv de ajutorul celortalti! "Dansa era radacina familie noastre. Este ca o sfanta!", spune, cu lacrimi in ochi, Ionut Dolanescu.

Exista o legatura extrem de puternica intre Ionut si Gherghina Dolanescu! Fiul regretatului Ion Dolanescu a crescut fara mangaierea mamei naturale, dar Mamaie Didina i-a fost mereu alaturi si l-a inconjurat cu mare
dragoste!

L-a rasfatat si a facut tot posibilul sa nu-i lipseasca ceva nepotului ei. Iar Ionut ii este alaturi pana in ultima clipa! "Eu sunt copilul cu doua mame. Mama mea naturala este Maria Ciobanu, dar m-a crescut bine cu frica de Dumnezeu".

O femeie puternica, rezistenta si lucida, doar ca varsta si boala si-au spus cuvantul si au tintuit-o la pat! Mamaie Didina pe care am intalnit-o in anii trecuti, acum, din pacate, este hranita cu lingurita, poarta scutece si are in permanenta langa ea o asistenta care o ajuta, o spala si o ingrijeste.


"Este la o varsta inaintata si ne dorim cu totii sa aiba un sfarsit cat mai usor si cat mai firesc, desi la orice varsta despartirea de un parinte este  dureroasa".
##VIDEO119669##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii