Durere in lumea teatrului! George Motoi a murit la 79 de ani! Fiica marelui actor e impietrita de durere: "Tatl meu m-a rugat... "

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 21 sep 2020, 10:20

Marele actor George Motoi s-a stins din viata vineri dupa o lunga suferinta.

George Motoi a murit la 79 de ani dupa ce s-a luptat cu o grea suferinta. Fiica actorului a postat pe contul sau de socializare vestea dureroasa.

"Tatal meu si-a trait viata cu discretie si demnitate, pretuind fiecare clipa frumoasa si invatand din greseli, cu bucurie si fara regrete.

La fel a ales sa paraseasca aceasta lume, discret si demn.

M-a rugat sa-i promit ca voi pastra discretia asupra bolii si asupra trecerii lui in nefiinta.



Am de gand sa-mi respect aceasta promisiune si, va rog si pe voi sa ma ajutati sa fac acest lucru. Drum bun, TATA, spre ceruri!,” a scris fiica sa pe pagina de Facebook.

George Motoi a jucat în nuneroase piese de teatru, (Un fluture pe lampă, Iadul şi pasărea, Furtuna, A treia ţeapă, Danton, etc.) dar şi în foarte multe filme (Adela, Lupeni, Decolarea, Trecatoarele iubiri, Marele singuratic, Totul se plăteşte, Omul şi umbra, Liniştea din adâncuri, Un august în flăcări, etc).

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: