Durere nesfarsita pentru Costi Ionita. Artistul isi ia ramas bun de la cel caruia i-a purtat mereu o dragoste neconditionata

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 05:55

Dovada ca iubirea dintre parinte si copil e mai presus de moarte, la capataiul tatalui, artistul a facut un gest emotionant.

In doliu si cu ochelari mari care ascund lacrimi, Costi a ajuns la capela, ieri dupa-amiaza. Vizibil afectat, si-a strans in brate mama secunde bune...

Si-a luat, apoi, ramas bun de la parintele si de la unchiul sau printr-o tacere sumbra. Din lumea celor vii, fiul i-a trimis tatalui plecat la Ceruri un semn al dragostei: a lasat in sicriu un medalion pe care il avea la gat.

Pe celalalt, Costi i l-a daruit, tulburat, mamei.


Artistul care mai mereu zambeste in fotografii facute in tari exotice si bucura cu muzica lui milioane de oameni a stat la capataiul tatalului sau pana tarziu in noapte. Nu va putea recupera vreodata timpul care pare irosit departe de parinti. Ioan Ionita s-a stins, acum doua zile, la varsta de 85 de ani, dupa un infarct provocat de socul mortii fratelui sau.
Maine, la Constanta, va avea loc inmormantarea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.