Durere si lacrimi la Galati! Fetita ucisa de viitura a fost inmormantata

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 18 oct 2020, 09:15

A fost ziua cea mai grea pentru parintii fetitei ucise de viitura din Galati! Micuta in varsta de numai 8 ani a fost condusa pe ultimul drum de un sat intreg.

Nu a fost om care sa nu planga la capataiul micutei de 8 anisori care a pierit in viitura de saptamana trecuta din judetul Galati. La Cudalbi a fost jale mare, satenii au uitat pentru moment ca si-au pierdut agoniseala de o viata si au venit la inmormantarea fetitei. Au vrut sa le fie alaturi parintilor copilei care abia mai puteau sa mearga de durere. Sa-ti inmormantezi copilul este cea mai grea suferinta pe care o poate indura un om.



Bianca avea doar opt ani si, astazi, trebuia sa mearga la scoala, in clasa a treia. Nu a mai apucat sa se vada cu colegii! In noaptea cumplita cand copila a murit, parintii au facut tot ce le-a stat in putere ca sa fuga din calea apei. Numai ca forta viiturii a smuls-o pe copila chiar din bratele tatalui. Trupul Biancai a fost gasit dupa mai multe ore de cautari la un kilometru distanta de casa.
In urma viiturii, din judetul Galati, 9 oameni au pierit si 6000 au fost evacuati.

##VIDEO79155##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?