Dușmanii Dianei Șoșoacă au întrecut măsura! Motivul pentru care mama ei a avut de suferit din cauza celor care îi voiau răul senatoarei: „A fost atacată din cauza mea”

Author: Lavinia Medrea

Motivul pentru care mama ei a avut de suferit din cauza celor care îi voiau răul senatoarei: „A fost atacată din cauza mea”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

În ultima ediție a emisiunii „În oglindă”, Diana Șoșoacă a vorbit despre multe evenimente atât triste cât și fericite din viața ei, în fața lui Mihai Ghiță.

Invitată în ultima ediție a emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Diana Șoșoacă a vorbit în exclusivitate despre cum a avut de suferit mama ei din cauza celor care voiau să-i închidă gura. 

Motivul pentru care mama Dianei Șoșoacă a avut de suferit din cauza dușmanilor ei 

De la începutul pandemiei, părerile și principiile Dianei Șoșoacă au fost considerate revoltătoare.

Chiar dacă are mulți fani, nu toată lumea a fost de acord cu viziunile ei politice și sanitare. Avocata susține că mama ei ar fi fost chiar atacată, fiind victima colaterală a celor care voiau s-o reducă pe ea la tăcere. Deși s-a simțit vinovată pentru cele întâmplate, Diana Șoșoacă a subliniat că nu va renunța la luptă.

Citește și: Motivul pentru care nimeni nu a știut că părinții Dianei Șoșoacă sunt divorțați: „Nu era voie”. Senatoarea a făcut dezvăluiri inedite în emisiunea „În oglindă”

„Mama este jumătate în România, jumătate în Franța. A fost o perioadă când a luat pauză. A fost atacată din cauza mea. Au obligat-o să iasă la pensie și în anul 2020, spre sfârșit, s-a trezit cu cabinetul desființat și toate bunurile ei puse în mijlocul curții.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Diana Șoșoacă: „Toți bărbații și-ar dori o soție ca mine” Dezvăluiri despre relația cu soțul ei: „Silviu și-o caută cu lumânarea”

Da, m-am simțit vinovată pentru că nu merita, dar nu a fost un motiv pentru care să dau înapoi. Îmi pare rău, dar lupta pentru o cauză e mai importantă decât orice”,  a povestit Diana Șoșoacă.

Cum a afectat-o pe Diana Șoșoacă lipsa tatălui din viața ei

Deși părinții Dianei Șoșoacă s-au despărțit, se pare că senatoarea nu a avut „timp” să sufere prea mult de dorul tatălui ei, asta pentru că era înconjurată în permanență de oameni care o iubeau, dar și pentru că își vizita, atunci când voia, părintele. Chiar dacă și-a dorit ca părinții ei să fie împreună, a realizat, peste ani de zile, că mama și tatăl ei nu se potrivesc.

„Când îmi era dor îl sunam, de multe ori m-a adus unchiul meu, fratele mamei, Cristi, mă ducea la tata să-l văd, m-a adus mama, mai venea tata când avea două-trei zile libere pe care le aveau ei, nu știu cum era cu programul, venea la Târgoviște și așa îl vedeam și pe bunicul, pe tatăl lui, Dumnezeu să-l odihnească. Deci, credeți-mă, când mă gândeam (n.r.:

la tatăl ei), îl sunam, eram cu atât de multă lume, era străbunica, era bunica, era bunicul, aveam o prietenă de familie, Ani Moglescu, extraordinară, care era nonstop cu noi și avea grijă de mine, era mama, era mătușa mea de la București, că bunica a avut patru frați, Jana, care a făcut și închisoare politică pe vremea comuniștilor. Deci, cum să vă spun, eu n-am avut timp să mă simt rău că îmi lipsește cineva.

Toată viața mea mi-am dorit, cât eram mică, să-i văd pe mama și tata la un loc la masă, lângă mine. S-a întâmplat când aveam 19 sau 20 de ani și a venit tata în București, și am stat la masă noi trei. Bunică-mea, care știa dorința mea, stătea în bucătărie, ne făcea cafele, ne făcea prăjituri, și m-a lăsat să stau cu ei. Și, din discuții, uitându-mă la ei, mi-am dat seama că oamenii ăștia sunt total diferiți, sunt niște genii... nu că-s părinții mei, dar sunt oameni extrem de inteligenți, extrem de culți, extrem de buni profesioniști, dar fiecare cu idealuri diferite”, a mai mărturisit Diana Șoșoacă.